به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی صفایی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران گرگان گفت: آخرین اثر ابراهیم حاتمیکیا، در برنامه پردیس کاپری قرار گرفت.
وی افزود: این فیلم که به موضوع حضور شهید چمران در ماجرای پاوه میپردازد، با استقبال خوبی همراه خواهد بود و از آنجا که کاپری به سیستم صدای دالبی مجهز است، دیدن چ در کاپری قطعا برای تماشاگران دلچسب است.
وی تاکید کرد: هماکنون علاوه بر چ، فیلمهای خط ویژه، طبقه حساس و معراجیها در برنامه اکران کاپری قرار دارند.
مدیر پردیس کاپری از آمادگی این مجموعه برای عقد قرارداد با دستگاههای اجرایی جهت خرید بلیطهای گروهی برای کارکنان خبر داد.
صفایی همچنین گفت: نمایش شاد و موزیکال «دختر جنگل و شکارچی ناقلا» به کارگردانی امیر کاوش نیز تا 4 اردیبهشت در کاپری روی صحنه است و نمایشگاه خیریه آثار نقاشی مهدی اسماعیلی و مهدی مطلوبطلب نیز بهمناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در نگارخانه کاپری برپاست.


نظر شما