سرپرست فرمانداری کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای توسعه کمی و کیفی درمانی به افراد درگیر مقوله اعتیاد، در حال حاضر 92 مرکزMMT و متادون درمانی در استان فعالند که از این 92 مرکز 10 مرکز دولتی و مابقی توسط بخش خصوصی اداره می شوند و در راستای بهبود کمی و کیفی این مراکز راه اندازی 24 مرکز دیگر در دستور کار است.
"فضل الله رنجبر" گفت: در اولین جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر که با حضور اعضا در محل فرمانداری کرمانشاه برگزار شد، عملکرد های کمیته های درمان با محوریت دانشگاه علوم پزشکی، کمیته پیشگیری و فرهنگی با مدیریت بهزیستی و کمیته مقابله با محوریت نیروی انتظامی مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون با همکاری اجرائیات شهرداری کرمانشاه و نیروی انتظامی در راستای مقابله با متکدیان، بیش از 281 معتاد متکدی از سطح شهر جمع آوری شده و بعد از غربالگری به کمپ های نگهداری، منتقل شده اند.
سرپرست فرماندار کرمانشاه افزود: در جلسه دیروز اجرای کامل طرح های مقابله با عرضه در سطح کلان و خرد مورد بررسی و تصویب قرار گرفته که در این راستا محلات آلوده شناسایی شده برابر این موصوبه هرچند وقت یک بار توسط نیروی انتظامی و سایر نهاد های مرتبط پاکسازی می شوند.
این مقام مسئول در خصوص عملکرد کمیته فرهنگی و پیشگیری بیان داشت: طرح آموزش دانش آموزی و دانشجویی در مدارس و دانشگاه های کرمانشاه مورد تاکید قرار گرفته و همچنین با سازمان فنی و حرفه ای همکاری های خوبی برای آموزش حرفه آموزی به معتادین در کمپ ها انجام شده که با توسعه آن امکان بازگشت معتادین به اعتیاد کاهش خواهد یافت.
وی در پایان با اشاره به فعالیت های جمعیت معتادان گم نام (NA) در راستای اجرای کلاس های آموزشی برای خانواده های این بیماران، یادآور شد: این کلاسها تحت نظر این جمعیت به منظور آموزش خانواده های افراد درگیر با مقوله اعتیاد و نحوه برخورد مناسب با آنان تشکیل می شود و به علت وجود مشکلات مکانی از شهرداری ها و ادارات مرتبط خواست سالن اجتماعات خود را در اختیار این جمعیت قرار دهند تا این نهاد با قدرت بیشتری در حل بهتر این مسائل وارد عمل شود.
نظر شما