پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ تیر ۱۳۹۳، ۹:۲۸

بهادری:

بهسازی و ایمن سازی پروژه های راهسازی ایلام شتاب می گیرد

بهسازی و ایمن سازی پروژه های راهسازی ایلام شتاب می گیرد

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر کل راه و شهرسازی استان ایلام گفت: بهسازی و ایمن سازی پروژه های راهسازی ایلام شتاب می گیرد.

عبدالله بهادری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مسیر ارتباطی و زیر ساختهای ارتباطی شهرستان مهران نیز در دست احداث است که با چهاربانده شدن این مسیر مشکل ارتباطی با مرکز استان ایلام نیز رفع می‌شود.

وی بیان داشت: حذف نقاط حادثه خیز محور مواصلاتی ایلام به مهران، اصلاح و همچنین چهار بانده كردن راه پایانه مرزی به داخل شهر مهران تا پایان سال جاری انجام می شود چراکه پایانه مرزی مهران یكی از حلقه های مهم ترانزیت و تجارت در این منطقه جغرافیایی است كه نقش مهمی در ساماندهی و تسهیل عبور و مرور بار و مسافر میان دو كشور ایران و عراق و سایر كشورها دارد .

وی بیان داشت: پروژه های متعددی در حوزه راهسازی استان ایلام به تازیگی در حال شروع است كه حاصل آن تحول عظیمی در جاده های استان بوده و تا پایان سال جاری مردم عزیز استان شاهد بهسازی و ایمن سازی بیش از پیش مسیرهای ارتباطی استان خواهند بود.

بهادری عنوان کرد: بزرگراه مهران – مرز عراق و ایران نیز به صورت چهار خط تا پایان امسال تكمیل می شود تا مردم به راحتی بتوانند در این مسیر تردد كنند.

وی افزود: اعتبارات اختصاص یافته از محل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به استان ایلام نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش یافته كه در بخشهای حذف نقاط پر حادثه جاده ای استان، روكش و لكه گیری و درزگیری آسفالت، خط كشی جاده ها و خرید ماشین آلات راهداری هزینه می شود.

این مسئول بیان داشت: اعتبارات حوزه راهداری از 256 میلیارد ریال در سال گذشته به 320 میلیارد ریال در سال جاری افزایش یافته است که كه در صورت تحقق آن اداره كل راه و شهرسازی اقدامات مؤثری در زمینه ایمنی جاده های استان انجام خواهد داد.

وی افزود: اداره كل راه و شهرسازی یك میلیارد ریال اعتبار جهت نصب دوربینهای ثبت تخلفات رانندگی در نقاط پر حادثه و لینك آنها با مانیتورینگ پلیس راه هزینه خواهد كرد.

این مسئول تصریح کرد: در سال جاری اداره كل راه و شهرسازی استان ایلام 160 هزار متر مربع لكه گیری در سطح جاده های استان انجام داده كه 80 هزار متر مربع آن به صورت پیمانی و 80 هزار متر مربع دیگر توسط ادارات راه و شهرسازی شهرستانها بوده است.

وی ادامه داد: مسیرهای عبوری از داخل روستاها در صورتی كه دهیاریها امكانات لازم را داشته باشند قرار داد بهسازی و نگهداری این مسیرها به دهیاریها سپرده می شوند.

وی افزود: استان ایلام در حال حاضر دارای 41 کیلومتر بزرگراه، 641 کیلومتر راه اصلی، 863 کیلومتر راه فرعی، و یکهزار و 647 کیلومتر راه روستایی است.

 

 

 

 

 

کد خبر 2318204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha