به گزارش خبرنگارمهر، محمد باورساد صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: موقعیت سنجی وآگاهی محیطی تاثیر بسزایی در انتقال اخبار و رویدادها به جامعه دارد.
باورساد اظهارداشت: رسالت خبرنگاران در انتشار اخبار بسیار سنگین و تاثیر گذار است.
مدیرعامل نفت و گاز گچساران تعدد رسانه ها در گچساران را یک نعمت بزرگ برای این شهر عنوان کرد و افزود: وجود رسانه ها نقش بسزایی در معرفی ظرفیت ها و پتانسیل های این شهر نفتخیز و استراتژیک خواهد داشت.
وی همچنین تعامل شرکت نفت و گاز گچساران و اصحاب رسانه را خوب ارزیابی کرد و افزود: نفت و گاز گچساران به عنوان یک شرکت بزرگ بهره بردار نفتی باید توسط رسانه ها به کشور معرفی شود.
باورساد افزود: دنیای امروز به رسانه ها تعلق دارد ویک شرکت بزرگ و موفق اقتصادی در ارتباطات اجتماعی گام های موثری برداشته است.
این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد: در سال اقتصاد و فرهنگ باعزم ملی و مدیریت جهانی تعامل شرکت های بزرگ اقتصادی با رسانه های در جهت تحقق این شعار قابل توجه باشد.
نظر شما