پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۱۵

آسیب پذیری بانکها بدلیل عدم نظارت و سیاست‌گذاری درست/تشکیل کمیته مشترک برای بررسی طرح افزایش نرخ باروری

آسیب پذیری بانکها بدلیل عدم نظارت و سیاست‌گذاری درست/تشکیل کمیته مشترک برای بررسی طرح افزایش نرخ باروری

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عدم نظارت درست و سیاست‌گذاری صحیح نقش مهمی در زمینه آسیب‌پذیری بانک‌ها داشته است، گفت: امیدواریم با پرداخت بدهی‌های دولت به سیستم بانکی راهکارهای مناسبی برای بازگشت به معوقات بانکی در مسیر تأمین نیازهای ضروری مانند وام ازدواج انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوترابی‌فرد روز چهارشنبه در حاشیه همایش روز جهانی جمعیت در جمع خبرنگاران به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و رشد اقتصادی اشاره کرد و گفت: اقتصاد مهم‌ترین نقش را در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و جمعیتی کشور ایفا می‌کند و نگاه درست مسئولان به آسیب‌ها و تهدیدهای اجتماعی فرصت‌هایی را برای از بین بردن تهدید جوانان ایجاد می‌کند.

وی گفت: در عرصه اقتصادی، رشد تولید و افزایش درآمد سرانه در شرایط مناسبی نیستیم و باید راهکارهای لازم در این خصوص تبیین شود.

وی در مورد استیضاح وزیر علوم گفت: نمایندگانی که برای پاسخ به دغدغه‌های فرهنگی و سیاسی و علمی در اندیشه این استیضاح بودند، خود در مورد موضوع بحث و تبادل نظر داشتند و جلسات مشترک با امضاکنندگان استیضاح برگزار شده که امیدواریم با تعامل نزدیک و رصد شرایط، دغدغه‌های نمایندگان رفع شود.

وی با اشاره به اینکه به دلیل معوقات فراوان، بانک‌ها توان پرداخت وام ازدواج را ندارند تاکید کرد: تسهیلات بانکی یک بحث مهم و کلیدی در رشد اقتصاد کشور است. متأسفانه بانک‌ها با آسیب‌هایی در این زمینه مواجه هستند که عدم نظارت درست و سیاست‌گذاری صحیح نقش مهمی را در شرایط فعلی بانک‌ها داشته است که توانایی تامین نیازهای ضروری مانند وام ازدواج را ندارند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بدلیل معوقات بانکی ، بانک‌ها برای تأمین نیازهای ضروری ظرفیت لازم را ندارند و باید با تعامل و گفت‌وگوی منطقی با دولت و بانک مرکزی و کمیسیون‌های مربوطه راهی را برای تأمین شرایط لازم ایجاد کنیم و در این راستا استفاده از منابع صندوق توسعه ملی مورد بحث قرار گرفته است.

وی گفت: امیدواریم با پرداخت بدهی‌های دولت به سیستم بانکی راهکارهای مناسبی برای بازگشت به معوقات بانکی انجام شود و در مسیر تأمین نیازهای ضروری مانند وام ازدواج قدم‌هایی برداریم.

ابوترابی فرد اظهار داشت: اگر بنا باشد با استقراض از بانک مرکزی که در دولت گذشته به وفور انجام می‌شد منابعی را تأمین کنیم این اقدام به تورم دامن می‌زند و در کوتاه‌مدت و درازمدت به نفع جامعه نیست.

وی درمورد طرح افزایش نرخ باروری گفت: طرح افزایش نرخ باروری نیازمند مشاوره بیشتر است و در این خصوص کمیته مشترک بین کمیسیون بهداشت و درمان و فرهنگی تشکیل شده است که امیدواریم با استفاده از نظر کارشناسان، دغدغه منتقدان برطرف شود

کد خبر 2328488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha