پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۵۹

تقدیر سازمان محیط زیست از فعالیتهای زیست محیطی اداره کل ورزش و جوانان

تقدیر سازمان محیط زیست از فعالیتهای زیست محیطی اداره کل ورزش و جوانان

کرج - خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست به جهت توجه اداره کل ورزش و جوانان استان البرز به بحث محیط زیست و اجرای طرح پاکسازی جاده چالوس از فعالیت های این اداره کل تقدیر کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز در گفتگو با خبرنگار مهر  در خصوص روبکرد برنامه های فرهنگی این اداره کل به ویژه در بخش جوانان اظهار داشت: تلاش شده در  بخش معاونت فرهنگی اداره کل در بخشهای مختلف زیست محیطی با نگاهی نو و اثرگذار فعالیت های ثمر بخشی صورت گیرد.

رضا گل محمدی ادامه داد: در همین راستا نیز با همکاری تشکل های مردم نهاد تحت پوشش این اداره کل برنامه فرهنگی با مشارکت بسیار خوب طبیعت دوستان تحت عنوان طرح پاکداشت طبیعت در کرج برگزار و در آن بیش از دو هزار نفر شرکت کردند.

این مسئول از تداوم حرکتهای فرهنگی این چنین خبر داد و ابراز امیداواری کرد: در صورت بهره گیری شایسته از ظرفیت سمن های استان می توان در فرهنگسازی در بسیاری از بخشها به ویژه محیط زیست پیش قدم بود.

گفتنی است سید محمد مجابی معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با ارسال تقدیرنامه ای از رضا گل محمدی مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز به جهت توجه برگزاری موفق طرح پاکداشت طبیعت و پاکسازی محور جاده چالوس – کرج که به همت اداره کل ورزش و جوانان استان البرز و با حضور پرشور و 2200 نفری علاقمندان به طبیعت برگزار شد،تقدیر کرده است.

     

 

کد خبر 2334353

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha