پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ مرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۱۹

دهدشتي:

ارز آوري يكي از اهداف ايجاد منطقه آزاد است/ انتقاد از افزايش سرسام آور قيمت ها در خرمشهر

ارز آوري يكي از اهداف ايجاد منطقه آزاد است/ انتقاد از افزايش سرسام آور قيمت ها در خرمشهر

اهواز – خبر گزاري مهر: نماينده مردم آبادان در مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از افزايش قيمت ها در خرمشهر گفت: متاسفانه تنها دستاورد منطقه آزاد شدن خرمشهر براي ساكنين اين شهر افزايش قيمت هاي سر سام آور بوده است.

سيد حسن دهدشتي نماينده مردم آبادان  در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان كرد: منطقه آزاد اروند تنها در صورتي براي ساكنين شهرهاي آبادان و خرمشهر يك پتانسل بزرگ محسوب مي شود كه كليه فعاليت هاي صورت گرفته در آن بر اساس ضوابط و چارچوب هاي خاص انجام بگيرد.

وي ارز آوري براي كشور را يكي از اهداف ايجاد مناطق آزاد برشمرد و افزود: موفقيت و پيشرفت در مناطق آزاد در صورتي محقق مي شود كه در زمنيه صادرات و وارد كردن ارز به كشور فعاليت هاي چشمگيري رخ دهد.

نماينده مردم آبادان  در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه كشور در اين زمان نيازمند ارز است، گفت: به منظور بهرگيري از پتانسيل هاي موجود در منطقه آزاد اروند در ابتدا بايد زير ساخت هاي شهري را ايجاد كرد.

دهدشتي تصريح كرد: در صورتي زير ساخت هاي اوليه يك زندگي شهري در منطقه آزاد اروند ايجاد نشود، سرمايه گذار درمنطقه جذب نمي شود و وقوع اين مسئله به اقتصاد منطقه ضربه هنگفتي را وارد مي كند.

وي با اشاره به افزايش قيمت هاي ايجاد شده در منطقه اظهار كرد: متاسفانه در اين زمان تنها نتیجه منطقه آزاد اروند براي ساكنين شهرهاي آبادان و خرمشهر افزايش قيمت سرسام آور در بخش هاي مختلف بوده است.

نماينده مردم آبادان در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: منطقه آزاد شدن يك ناحيه مستلزم كار كارشناسي شده و بررسي دقيق است در صورتي كه در حال حاضر تصميماتي كه براي اين مطقه گرفته كه در صورتي كه تداوم يابد ضربه مهلكي به اقتصاد منطقه وارد مي كند.

کد خبر 2351392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha