به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم مداحی بعد از ظهر پنج شنبه در نشست مشترک با اصحاب رسانه تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی 24 کلید دارد که یکی از آن مردمی بودن است و در واقع این اصل به برنامه ریزی از پایین به بالا به جای برنامه بالا به پایین تاکید دارد.
وی افزود: در اقتصاد مقاومتی بر اساس این اصل مدیریت و منابع استان ها ساماندهی می شود و جایگاه استان ها در تصمیم گیری ها مشخص می شود.
وی ضرورت تحقق این مهم را بازنگری در اسناد بالادستی عنوان کرد و افزود: همچنین باید اختیارات استانداران بازنگری شود.
به گفته مداحی از جمله مولفه های اقتصاد مقاومتی درون زا و برون گرا بودن آن است که در واقع ساز و کارهای روابط اقتصادی خارجی را مشخص می کند.
وی تاکید کرد: در درون زایی تکیه بر قدرت ذاتی و در برون گرایی تعامل در سطح بین الملل مورد توجه است.
رئیس کمیسیون چشمانداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: برای اجرای اقتصاد مقاومتی در سیاست های کلان دولت ستادی تشکیل داده و 18 دستگاه اصلی را مشخص کرده است.
وی با بیان اینکه مابقی دستگاه ها معین خواهند بود، اضافه کرد: نزدیک به 500 اقدام عملی طراحی شده است تا بتوان نسبت به اجرای این سیاست اقدام کرد.
مداحی تاکید کرد: در عین حال که کمیته ای در مجلس تشکیل شده مجلس اعلام کرده است قانونی برای اقتصاد مقاومتی مصوب نمی کند مگر اینکه جهت هماهنگی با دولت در قالب لایحه به مجلس پیشنهاد شود.
وی در ادامه صحبت های خود در خصوص ظرفیت های استان اردبیل اضافه کرد: این استان از نظر جمعیت، تاریخ، جغرافیا، کشاورزی و گردشگری ظرفیت های ممتازی دارد و با این وجود برخورداری متناسب با ظرفیت ها نیست.
رئیس کمیسیون چشمانداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است استان اردبیل باید از شرایط و امکانات موجود بهره کافی را برده و با یک مدیریت مناسب و سند توسعه ای زمینه استفاده از پتانسیل های توسعه را فراهم کند.
مداحی با بیان اینکه در مجمع تشخیص مصلحت 31 استان به 9 منطقه تقسیم بندی شده است، اضافه کرد: چهار استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل در یک گروه قرار گرفته اند.
وی تاکید کرد: اولویتی در تقسیم بندی استان ها نداریم و رسیدگی به مسائل تمامی استان ها در مناطق مشخص شده انجام می شود.
نظر شما