۴ مهر ۱۳۹۳، ۱۱:۰۰

بازیگر «چ» در فیلم افخمی و حجازی بازی می‌کند/ «شکاف» در مرحله فنی

بازیگر «چ» در فیلم افخمی و حجازی بازی می‌کند/ «شکاف» در مرحله فنی

بابک حمیدیان بازیگر جوان سینما و تئاتر از حضورش در فیلم تازه بهروز افخمی با عنوان «تله» و همکاری با روح الله حجازی کارگردان جوان سینمای ایران در فیلم تازه اش خبر داد.

بابک حمیدیان بازیگر سینما و تئاتر درباره فعالیت های این روزهایش در سینمای ایران به خبرنگار مهر گفت: به تازگی به همراه گلاره عباسی در فیلم کوتاهی با عنوان «شام حاضره» به کارگردانی مجید توکلی بازی کردم که فیلمبرداری این فیلم چند روز پیش به پایان رسید. این فیلم از مضمون اجتماعی برخوردار است و من قصه آن را دوست داشتم و فکر می‌کنم کار خوبی شده باشد. 

بازیگر فیلم «چ» درباره دیگر فعالیت هایش توضیح داد: به تازگی در فیلم «شکاف» به کارگردانی کیارش اسدی زاده به ایفای نقش پرداختم که این فیلم در مراحل فنی به سر می‌برد و از سوی دیگر مذاکراتی را با بهروز افخمی برای حضور در فیلم تازه اش با عنوان «تله» انجام داده ام که به زودی قرارداد بازی در این فیلم را منعقد خواهم کرد.

این بازیگر جوان سینمای ایران یادآورشد: با سید روح الله حجازی کارگردان سینما هم صحبت هایی انجام شده که قرار است در فیلم تازه او با عنوان «مرگِ ماهی» نقشی را داشته باشم که فکر می‌کنم فیلمبرداری این فیلم بعد از اتمام فیلم بهروز افخمی باشد و تداخلی با یکدیگر نخواهد داشت.

بازیگر فیلم «رستاخیز» درباره فیلم هایی که آماده نمایش دارد، عنوان کرد: فیلم های «استراحت مطلق» به کارگردانی رضا کاهانی، «ساکن طبقه وسط» به کارگردانی شهاب حسینی، «اعترافات ذهن خطرناک من» به کارگردانی هومن سیدی و «رستاخیز» احمدرضا درویش را در نوبت اکران دارم و این فیلم ها قرار است به زودی اکران شوند.

وی در پایان افزود: فیلم هومن سیدی در مرحله فنی قرار دارد و قرار است نخستین اکرانش در سی و سومین جشنواره فیلم فجر باشد.

بابک حمیدیان از بازیگران شناخته شده سینمای ایران است که به تازگی فیلم «چ» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا با بازی او در شبکه نمایش خانگی عرضه شده است.

فیلم کوتاه «شام حاضره» که کارگردانی آن بر عهده مجید توکلی بوده است و بابک حمیدیان در آن به ایفای نقش می پردازد، یک فیلم اجتماعی است که به روابط میان زن‌ها و شوهرها می پردازد.  
   

    

 

کد خبر 2373838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha