پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ مهر ۱۳۹۳، ۹:۱۲

با دستور استاندار/

مبارزه با قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان تشدید می شود

مبارزه با قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان تشدید می شود

زاهدان-خبرگزاری مهر: استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: راه های برخورد با قاچاقچیان سوخت و تضییع کنندگان حقوق مردم و سرمایه ملی باید با جدیت بیشتری دنبال شده و تشدید شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی شامگاه چهارشنبه در کمیسون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بیان داشت: ورودی ها و خروجی های استان باید بر روی قاچاقچیان سوخت بسته شود و برنامه های پیشگیرانه در راستای سخت گیری و پر هزینه کردن قاچاق جهت گیری شود.

وی با اشاره به این موضوع که سود این تجارت غیر قانونی به جیب قاچاقچی می رود و سختی آن متوجه مردم شده است بیان داشت: نباید اجازه داد عده ای قاچاقچی منافع مردم را به خطر بیندازند.

وی از متولیان مبارزه با قاچاق سوخت در این جلسه خواست تا هر خودروی سنگینی که با کارت متفرقه نسبت به سوختگیری اقدام کند کارت سوخت آن توقیف شود.

وی همچنین با اشاره به بازدید از پایانه های باربری اظهار داشت: برای خودروهایی که برای استان بار حمل می کنند و در مسیر خدمت به این استان فعالیت دارند نباید سخت گرفت و باید بین آنها و خودروهایی که تنها به فروش سوخت مبادرت می ورند تفاوت قائل شد.

وی همچنین خواستار نظارت و بررسی بیشتر به منظور شناسایی اتوبوس های بین شهری که مبادرت به حمل سوخت قاچاق می کنند شد و گفت: هر خودروی حمل و نقل عمومی که نسبت به قاچاق و حمل سوخت مبادرت بورزد باید متناسب با حجم قاچاق نسبت به توقیف وسیله نقلیه اقدام شود.

افزایش سوخت نیروگاه ها قابل قبول نیست

استاندار همچنین با اشاره به افزایش 35 درصدی سوخت نیروگاه های استان در طی 6 ماهه ابتدای سال جاری بیان داشت: در این راستا باید مقدار سوخت به مصرف رسیده با میزان تولید برق راست آزمایی  و مورد بررسی دقیق قرار گیرد.

وی گفت: افزایش 35 درصدی سوخت مصرفی نیروگاه ها با توجه به اینکه نیروگاهی به مدار اضافه نشده است قابل قبول نبوده و نیاز به بررسی بیشتر دارد.

وی در همین رابطه دستور داد تا تیم نظارتی ویژه ای با حضور مدیر برق و منطقه ای استان، شرکت پخش فراورده های نفتی و همچنین نماینده کمیسیون قاچاق کالا و ارز استانداری این موضوع را مورد بررسی و کنکاش قرار دهد.

عرضه سوخت در بازارچه های مرزی ابلاغ شد 

استاندار همیچنین با اشاره به نشست خود با وزیر نفت اظهار داشت: خوشبختانه مذاکرات انجام شده در راستای حمایت از مرزنشینان و فروش سوخت در بازارچه های مرزی مثبت بود و فروش سوخت در این بازارچه ها و همچنین خودرو های عبوری در مرز آزاد شد.

وی ببا بیان اینکه سیاست ما رویکرد توسعه ای است ادامه داد: عرضه سوخت در بازارچه های مرزی در بهبود وضعیت مرزنشینان تاثیر بسزایی خواهد داشت.

 

 

 

کد خبر 2382196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha