۱۴ مهر ۱۳۹۳، ۱۴:۴۷

سردار صالحی:

مشارکت مردم و پلیس در زنجان در افزایش امنیت تاثیرگذار است

مشارکت مردم و پلیس در زنجان در افزایش امنیت تاثیرگذار است

زنجان - خبرگزاری مهر: فرماندهی انتظامی استان زنجان، موفقیت پلیس را در راستای مشارکت مردم با پلیس اعلام کرد و گفت: باید این مشارکت روز به روز تقویت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علیرضا صالحی ظهردوشنبه در مراسم  افتتاح نمایشگاه دستاوردها و کشفیات ناجا استان زنجان افزود: امروز پلیس اگر توانسته در حوزه مبارزه با مواد مخدر، راهور، اطلاع رسانی و امنیت اخلاقی موفق شود و رتبه برتر کشور را کسب کند به علت همکاری مردم با پلیس بوده است.

وی اظهار داشت: ناجا استان زنجان 120 شهید را تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است و امروز به برکت خون پاک شهدا و وجود روحیه بسیجی مردم، زنجان جزو سه استان امن کشور است.

فرماندهی انتظامی استان زنجان، با اشاره به اینکه وجود امنیت در این استان حاصل همکاری و مشارکت مردم با پلیس و بهره گیری  از منویات مقام معظم رهبری است گفت: امروز پلیس قله های علم، دانش و پژوهش را با سرعت بالا در می نوردد تا به جایگاه رفیع تر برسد.

سردارصالحی تاکید کرد: پلیس در برقراری، حفظ و ارتقا امنیت و در راستای ارایه خدمت بی منت و مطلوب به مردم از هیچ تلاشی فروگذار نمی کند.

وی در ادامه گفت: هفته نیروی انتظامی امسال با شعار " پلیس، تلاش جهادی، کارآمدی و اقتدار"از 14 مهر آغاز و تا 20 ماه جاری ادامه خواهد یافت و پلیس زنجان در این راستا برنامه های مختلفی را اجرا خواهد کرد تا با عملکرد و ماموریت های پلیس آشنا شوند.

گفتنی است انواع مشروبات الکلی ، رسیور ماهواره ، انواع داروی قاچاق ، سیگار قاچاق ، باطری خودرو ، موتور سیکلت ، خودرو قاچاقچیان و آلات و ادوات مورد استفاده سارقین در سرقت ها ازجمله کالاها و تجهیزات کشف شده توسط پلیس زنجان بود که در این نمایشگاه در معرض دید گذاشته شده بود.

کد خبر 2384106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha