به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که ظهر شنبه برگزار شد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، معاون استاندار و مسئولان دستگاه های اجرایی، نظامی، علما و طلاب حوزه علمیه اردبیل در مسجد میرزا علی اکبر برگزار شد.
علاوه بر این در مراسم بزرگداشت این عالم ربانی و یار انقلاب اقشار مختلف مردمی با شکوه و گستردگی حضور داشتند.
همزمانی این آئین با ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بر شکوه آن افزوده بود و مداحان اهل بیت در این مراسم به مدیحه سرایی و نوحه خوانی پرداختند.
سخنرانی از مجاهدت های این عالم ربانی و یار دیرین امام راحل و رهبر معظم انقلاب بویژه در حوزه های مذهبی، علمی و سیاسی کشور از دیگر بخش های این مراسم بود.
مرحوم آیت الله مهدوی کنی که در 14 مرداد سال 1310 در روستای کن از توابع تهران چشم به جهان گشود، پیش از انقلاب اسلامی ایران جزو روحانیون مخالف حکومت پهلوی بوده و پس از انقلاب نیز یکی از پنج روحانی بود که هسته اصلی شورای انقلاب را تشکیل دادند.
عضویت در شورای نگهبان قانون اساسی، نمایندگی امام راحل در هیات حل اختلاف مسئولان نظام، عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان رهبری و ریاست دانشگاه امام صادق (ع) از جمله مسئولیت های وی بود.
وی همچنین بنیانگذار و دبیرکل جامعه روحانیت مبارز بود و تولیت حوزه علمیه مروی را نیز برعهده داشت و بیش از سه سال نیز عهده دار ریاست مجلس خبرگان رهبری بود.
مهدوی کنی از 14 خرداد سال جاری در پی حمله قلبی به کما رفت و در 29 مهرماه دارفانی را وداع گفت.

