پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ آذر ۱۳۹۳، ۹:۰۳

جوادی در گفتگو با مهر:

بیش از تفکر به المپیک، درگیر مشکلات هستیم/ برخی به کشتی ضربه می‌زنند

بیش از تفکر به المپیک، درگیر مشکلات هستیم/ برخی به کشتی ضربه می‌زنند

عضو هیات رئیسه فدراسیون کشتی اعلام کرد اهالی و متولیان کشتی از هم اکنون عزم‌شان را برای تجهیز و آماده‌سازی هرچه بیشتر کشتی تا المپیک 2016 ریو جزم کنند اما درگیر حل مشکلات هستند.

ابراهیم جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت آماده‌سازی تیم‌های ملی کشتی ایران با بیان مطلب فوق افزود: تمام حریفان اصلی ایران همچون روسیه، آمریکا و آذربایجان مدت‌هاست خود را برای نمایش هرچه بهتر در المپیک برزیل مهیا می‌کنند ولی همچنان درحال رسیدگی به مسایل و اتفاقات حاشیه‌ای هستیم که از سوی برخی متولیان ورزش برای فدراسیون کشتی بوجود می‌آید.

وی تصریح کرد: باید قبول کنیم داستان رقابتهای جهانی و بازی‌های آسیایی امسال گذشت و از هم اکنون می‌بایست خود را برای رقابتهای جهانی آتی و بازی‌های المپیک 2016 برزیل آماده کنیم، چراکه زمان باقیمانده تا این رویدادهای بزرگ در یک چشم بر هم زدن از دست خواهد رفت.

دارنده چهار مدال طلای قهرمانی جهان خاطرنشان کرد: متاسفانه در روزهایی که تمام فکر و ذهن اهالی کشتی و متولیان این رشته باید به آماده‌سازی و تجهیز نیروهای جوان و همچنین حفظ قهرمانان عنوان‌دار و باتجربه معطوف شود، تمام توان فدراسیون و اهالی کشتی صرف آرام کردن فضای اختلافات متولیان ورزش با این جامعه گوش شکسته می‌شود و اصلا انگار نه انگار کشتی ایران باید کمتر از دو سال دیگر در بزرگترین آوردگاه ورزشی دنیا حضور یابد.

جوادی در پایان گفت: از برخی چهره‌های ورزشی به خصوص اهالی قدیمی کشتی توقع همدلی و حمایت دارم، ولی برخی از این دوستان و یاران قدیمی فعلا از هیچ اقدامی برای زمین زدن فدراسیون و مختل کردن برنامه‌های بلند مدت کشتی دریغ نمی‌کنند.

کد خبر 2442774

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha