به گزارش خبرنگار مهر سرپرست شركت بهره برداري نفت و گاز گچساران بعدازظهر چهارشنبه در این رابطه به خبرنگاران گفت: در پي آسيب ديدگي خط لوله گاز پازنان، عمليات تعمير و ترميم اين خط لوله در دست انجام است.
احمد پورهادي اظهار داشت: خط لوله گاز تزريقي پازنان به ميدان گچساران، در حدود ساعت یک بامداد چهارشنبه، در يك نقطه به علت خوردگي و فرسودگي دچار آسيب ديدگي شد.
وی افزود: اين آسيب ديدگي هيچگونه خسارت جاني به همراه نداشته و با حضور به موقع نيروهاي عملياتي و ايمني و آتش نشاني، اين خط ارتباطي سريعا بسته شد و تعمير اين خط لوله در حال انجام است كه تا ۷۲ ساعت آينده وارد مدار خواهد شد.
پورهادي همچنين بیان داشت: به منظور شناسايي نقاط آسيب پذير و فرسوده، عمليات توپكراني اين خط لوله انجام شده كه پس از تفسير داده ها، عمليات تعمير اساسي اين خط انتقال در دستور كار قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد حدود ۲۰ درصد نفت و گاز کشور را تولید می کند.


نظر شما