به گزارش خبرنگار مهر، سردار مرتضی کشکولی ظهر امروز دوشنبه در جلسه برنامه ریزی برای برگزاری اردوهای راهیان نور در محل استانداری لرستان ضمن تبریک هفته وحدت اظهار داشت: باید برنامه های هفته وحدت با شکوه هرچه تمامتر طی این هفته در استان لرستان و سراسر کشور برگزار شود.
وی در ادامه عنوان کرد: با توجه به فعالیتهای گروههای تکفیری به ویژه داعش در منطقه اتحاد مسلمانان بیش از پیش ضرورت دارد.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان یادآور شد: امروز استکبار جهانی در پی برانگیختن دعوا و اختلاف بین مسلمانان است که باید در مواجهه با ترفندهای استکبار هوشیار بود.
سردار کشکولی در ادامه سخنان خود با اشاره به حساسیت ها و دغدغه های مقام معظم رهبری نسبت به فرهنگ، عنوان کرد: هرساله به منظور آشنایی هرچه بیشتر نسل جوان با جان فشانی شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان افراد زیادی در قالب کاروانهای راهیان نور به مناطق جنگی که سرمنشا تشعشع نور هستند اعزام می شوند.
وی عنوان کرد: در این راستا از مهرماه امسال تا اویل دی ماه ۲۵ هزار دانش آموز با کمک آموزش و پرورش به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام شده اند.
سردار کشکولی ادامه داد: اکنون برنامه برای اعزام ۱۱ هزار نفر از مردم عادی و دانشجویان در دستور کار قرار دارد که از همین دی ماه ثبت نام از آنها شروع شده و مقدمات سفر این کاروانها به شلمچه، اروندکنار، دهلاویه و هویزه را فراهم خواهیم کرد.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان با بیان اینکه علاوه بر اعزام کاروانها، لرستان میزبان صدها هزار زائر راهیان نوز از سایر استان ها است، تصریح کرد: باید تمام تلاش خود را برای رفاه زائرین سایر استانها انجام داده و میزبانی شایسته برای آنها باشیم.
نظر شما