پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۰۳

سرهنگ حجت آبادی:

یخ زدگی اکثر محورهای کرمان/همراه داشتن زنجیر چرخ الزامی است

یخ زدگی اکثر محورهای کرمان/همراه داشتن زنجیر چرخ الزامی است

کرمان - فرمانده پلیس راه استان کرمان از یخ زدگی اکثر محورهای مواصلاتی این استان خبر داد و گفت: تردد در محورهای کوهستانی و برفگیر کرمان تنها با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

سرهنگ احمد حجت آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر در هر دو باند محور کرمان - بم در منطقه سینه جوانان یخ زدگی و مه گرفتگی توام با کولاک را شاهد هستیم.

وی از یخ زدگی محور کرمان - رفسنجان، رفسنجان - سرچشمه خبر داد و افزود: تردد در این محورها به کندی در حال انجام است.

سرهنگ حجت آبادی تصریح کرد: سطح جاده در محورهای انار - رفسنجان، انار - شهربابک، انار - یزد، سیرجان شهربابک و محور بافت - کرمان دچار یخ زدگی است.

وی از بارش باران در منطقه حوزه استحفاظی پلیس راه فهرج و ریگان خبر داد و افزود: محورهای چترود به سمت راور و زرند - داوران نیز یخ زدگی داشته و تردد به کندی در حال انجام است.

فرمانده پلیس راه استان کرمان ادامه داد: محور زرند به سمت راور نیز دچار یخ زدگی شدید بوده و تردد به کندی انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه عمده راه های سطح استان کرمان دچار یخ زدگی هستند، بیان کرد: از رانندگان می خواهیم که با سعه صدر و رعایت مقررات اقدام به سفر کنند.

سرهنگ حجت آبادی با تاکید بر لزوم پرهیز از انجام سفرهای غیر ضروری بیان داشت: همراه داشتن زنجیر چرخ الزامی است.

وی بر لزوم رعایت فاصله طولی با وسیله نقلیه جلویی تاکید و تصریح کرد: رانندگان از تغییر مسیرها و ترمزهای ناگهانی جدا اجتناب کنند.

سرهنگ حجت آبادی ابراز داشت: عدم رعایت سرعت مطمئنه مهم ترین علت بروز حوادث رانندگی طی چند روز اخیر به شمار می رود.

کد خبر 2469904

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha