به گزارش خبرنگار مهر، کریستین بوبن برای دوستداران ادبیات در ایران نامی آشنا و برای بسیاری نامی محبوب است. او از عشق، تنهایی، مرگ، زندگی و انسان امروز می نویسد. او برخلاف بسیاری از نویسندگان همدوره و همفکرش، قلمی تلخ و عبوسانه ندارد و نثرش به شعر و تغزل پهلو میزند.
بعضیها آثار بوبن را در رسته عامهپسندها جا میدهند و برخی معتقدند بوبن طوری مینویسد که اندیشه و معناهای عمیق فلسفی و عاطفی را به خوبی و با لطیفترین شیوه بیان به مخاطبش عرضه می کند.
بوبن خود نوشتن را نوعی درمان میپندارد و بسیاری از مخاطبانش نیز برای تلطیف روان و بهبود حال خود به خوانش آثار او روی می آورند. روایتهای او سهلخوان است و سعی میکند طوری سخن بگوید که همه سنین و اقشار با متنهایش ارتباطی بی واسطه و آسان برقرار کنند.
بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه که پیشتر کتاب «زندهتر از زندگی» او را منتشر کرده بود، اکنون دو کتاب «جشنی بر بلندیها» و «بانوی سپید» را از این نویسنده و با ترجمه دلآرا قهرمان راهی بازار نشر کرده است.
«جشنی بر بلندی ها» در ۸۸ صفحه و با قیمت ۶۵۰۰ تومان و «بانوی سپید» در ۱۰۴ صفحه و با قیمت ۷۵۰۰ تومان در چاپ نخست از سوی نشر کتاب پارسه منتشر شده است.
نظر شما