پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۳۵

نایب رییس مجلس جمهوری فدرال آلمان/

بازدید نزدیک هیئت آلمانی از دریاچه ارومیه/آمادگی همکاری با تبریز هستیم

بازدید نزدیک هیئت آلمانی از دریاچه ارومیه/آمادگی همکاری با تبریز هستیم

تبریز- کلاود یاروت، نایب رییس مجلس جمهوری فدرال آلمان گفت: این هیئت آلمانی از دریاچه ارومیه بازدید کرده و راهکارهای نجات آن را بررسی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، کلاود یاروت ظهر جمعه در دیدار با شهردار تبریز گفت: هوای بسیار خوب، استفاده بهینه انرژی و شهر تمیز از شاخصه هایی هست که مورد توجه من در تبریز قرار گرفت . 

وی ادامه داد: یکی از اهداف مهم سفر این هیئت به تبریز ایجاد صلح و دوستی بین دو کشور است.

یاروت افزود: در خصوص انرژی صلح امیز هسته ای امیدواریم روند گفتگوی طولانی به یک نتیجه روشن و خوشی برسد چرا که به نفع همه کشورها همچون آلمان و اروپاست و امیدوارم تحریم ها تمام شود هر چند من خودم از حزب سبز هستم و اعتقادی به این نوع انرژی نداریم و سعی میکنیم آلمان به طرف استفاده از انرژی های نو برود اما با این وجود آرزومندیم مشکل انرژی صلح امیز هسته ایران به نتیجه خوبی برسد.

نایب رییس مجلس جمهوری فدرال آلمان افزود: با این هیئت به دریاچه ارومیه خواهیم رفت تا راهکارهای حل مشکل این دریاچه را بررسی کنیم .

وی ادامه داد: فعالیت بانوان در تبریز چشمگیر است و دانشگاه پویایی نیز در این شهر است که اساتید و پزشکان ایرانی در آلمان در آن درس خوانده اند.

گفتنی است در پایان این دیدار هدایایی به رسم یاد بود از طرف شهر تبریز به این هیئت آلمانی اهدا و از طرف این هیئت نیز به شهردار تبریز تقدیم شد.

کد خبر 2472052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha