۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۱۸

تعویقی در پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد نداریم

تعویقی در پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد نداریم

رئیس سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پس از اجرای طرح بیمه سلامت همگانی، دفترچه‌های بیمه باعث صیانت و حفاظت از حقوق بیمه شدگان شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محسنی بند پی در برنامه ذره بین که از شبکه سلامت سیما پخش شد با اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب اسلامی در حوزه سلامت گفت: ما با سه مشکل در حوزه سلامت روبرو بودیم که اولین آنها عدم پوشش فراگیر بیمه ای بود.

وی افزود: علیرغم تکالیفی که در قانون اساسی و اسناد بالادستی وجود داشت، تمام افراد کشور زیر پوشش بیمه قرار نداشتند و همچنین عدم جامعیت خدمات ما در بخش درمان مشکل دیگر بود و علاه بر آن بالا بودن هزینه‌های سلامت به طوری بود که به عنوان مثال طبق آمار سال 1387 سالانه 700 هزار نفر به دلیل پرداخت هزینه‌های سلامت به زیر خط فقر سقوط می‌کردند.

وی با بیان اینکه این مشکلات در دولت تدبیر و امید عملیاتی و اجرایی شد خاطر نشان کرد: با اعلام آمادگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تحت پوشش قرار دادن همه آحاد جامعه، دولت منابع آن را تامین کرد و در روز 22 دی ماه سال جاری جشن همگانی بیمه سلامت برگزار شد.

رئیس سازمان بیمه سلامت اعلام کرد: 9 میلیون و 200 هزار نفر در این طرح ثبت نام کردند که از این تعداد هشت میلیون و پنج هزار نفر صاحب دفترچه بیمه سلامت شدند و هم اکنون نیز این سامانه برای ثبت نام باز است.

وی با بیان اینکه در گذشته دفترچه‌های بیمه اعتبار لازم را نداشت اظهار کرد: هم اکنون این دفترچه از اعتبار خوبی برخوردار است و حتی بسته‌های سلامت محور نیز مانند خدمات دهان و دندان افراد زیر 12 سال، درمان معتادان و درمان ناباروری در دفترچه ها گنجانده شده است.

دکتر محسنی بندپی یادآور شد: در حال حاضر سازمان های بیمه گر پایه یعنی سازمان بیمه سلامت و سازمان تامین اجتماعی در تهران 75 درصد هزینه‌های بستری و در استانهای دیگر 80 درصد هزینه‌های بستری را پرداخت می کند.

وی با ابراز امیدواری به تداوم و پایبندی دولت برای تامین هزینه‌های این طرح گفت: حضور دکتر روحانی در جشن بیمه سلامت نشان دهنده پایبندی به تداوم این راه است.

رئیس سازمان بیمه سلامت با اشاره به اینکه هم اکنون سازمانهای بیمه‌گر به سمتی حرکت می کنند که نقش وکیل بیمه شدگان در دریافت خدمات بیمه ای را دارند افزود: با افزایش تعرفه های بخش سرپایی و بستری به قیمت تمام شده نزدیک می‌شویم و خدمات سازمان های بیمه گر نیز به این سمت می رود که بر کیفیت کنترل داشته باشند .

وی افزود: در مورد ارزش نسبی در بخش کای جراحی، کای بیهوشی و کای داخلی از اول مهر سال جاری رشد هزینه ها رو پذیرفتیم چراکه برکیفیت خدمات نظارت داریم و بر تمام تعهدات بخش دولتی نیز نظارت داریم.

محسنی بندپی در خصوص پرداخت به موقع تعهدات سازمان های بیمه گر به بیمارستان ها و سایر مراکز درمانی گفت: ما خودمان را مکلف و متعهد می دانیم که پرداخت‌هایمان به مراکز درمانی در زمان مقرر باشد تا آن ها نیز بتوانند خودشان را مهیا و مجهز به استمرار خدمات کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: هر بیمارستانی که اسنادش را تحویل داده باشد، سازمان بیمه سلامت بلافاصله مطالباتش را پرداخت می‌کند و هیچگونه تعویقی در پرداخت مطالبات ندارد.

کد خبر 2477181

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha