۱۵ بهمن ۱۳۹۳، ۸:۴۷

همزمان با دهه فجر/

زمینه آزادی ۱۵ زندانی جرایم غیرعمد در استان کرمان فراهم شد

زمینه آزادی ۱۵ زندانی جرایم غیرعمد در استان کرمان فراهم شد

کرمان - مدیرعامل ستاد دیه استان کرمان از فراهم شدن زمینه آزادی ۱۵ زندانی جرایم غیر عمد در استان کرمان همزمان با ایام دهه فجر خبر داد.

حجت موسوی قوام در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه همزمان با ایام دهه فجر زمینه آزادی ۱۵ زندانی جرایم غیر عمد در استان کرمان فراهم شد، اظهار داشت: این تعداد زندانی از زندان های کرمان، بافت، جیرفت، بم و کانون اصلاح طلب آزاد می شوند.

وی ادامه داد: از این تعداد ۱۰ نفر بدهکار دیه، سه نفر بدهکار مهریه  و دو نفر بدهکار مالی هستند.

موسوی قوام اظهار داشت : برای آزادی این تعداد زندانی مبلغی بیش از  ۲۱ میلیارد و ۸۷۴ میلیون ریال نیاز بود.

وی گفت: از این میزان مبلغ قریب یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال از طرق وام قرض الحسنه ،۳۰۰ میلیون ریال از طریق کمک خیران استان، بیش از چهار  میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال از طریق کمک های ستاد دیه کشور و مابقی از طریق گذشت شاکی و کمک خانواده خود زندانیان تامین شد.

وی اظهارداشت: هم اکنون ۲۲۸ زندانی جرایم غیر عمد در استان های کرمان به سر می برند که برای آزادی آنها شش میلیارد تومان لازم است

کد خبر 2486991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha