پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ بهمن ۱۳۹۳، ۹:۲۴

حواشی دیدار تیم‌های ماهان تندیس و شهرداری ساوه/

شعار تماشاگران برای بازگشت حسن‌زاده و حضور هواداران ساوه‌ای

شعار تماشاگران برای بازگشت حسن‌زاده و حضور هواداران ساوه‌ای

قم - دیدار تیم‌های فوتسال ماهان تندیس قم و شهردرای ساوه در هفته بیست و یکم لیگ بر‌تر فوتسال باشگاه‌های کشور در قم با حاشیه‌هایی همراه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتسال ماهان تندیس قم و شهرداری ساوه شامگاه پنج شنبه در چارچوب رقابت‌های لیگ بر‌تر فوتسال به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی ۳ بر ۳ به پایان رسید.

در حاشیه این مسابقه، نسبت به بازی‌های قبلی ماهان تندیس در قم، تماشاگران کمتری در سالن حضور پیدا کردند البته حدود ۳۰ تماشاگر از ساوه برای تشویق تیم شهرداری ساوه در سالن شهید حیدریان حاضر شدند که با لباس‌های متحد الشکل سفید تیمشان را تشویق کردند.

تعدادی از تماشاگران ماهان تندیس مدیر عامل ماهان تندیس را تشویق کردند و سرمربی تیم شهرداری ساوه را با القابی هدف قرار دادند البته همین تماشاگران پس از این شعار‌ها، با شعار خوراکچی دوستت داریم نوعی پارادوکس در جهت گیری خود نسبت به خوراکچی ایجاد کردند.

ماهان تندیس در آغاز هر ۲ نیمه با ترکیب آغازین ۵ نفره مسعود ایازی، هاشم فرج‌زاده، علیرضا وفایی، مسلم اولادقباد و علی شریفی به میدان رفت.

پیش از آغاز نیمه دوم علیرضا وفایی به سمت عده‌ای از تماشاگران رفت و برای آن‌ها بطری آب پرتاب کرد ضمن اینکه ابوالقاسم عروجی که در این بازی غایب است از سوی تماشاگران تشویق شد.

سعید قاسمی، ابوالقاسم عروجی، علی اصغر احمدی، ناصر اطمینان و مهدی زاهدی غایبان تیم فوتسال ماهان تندیس در بازی با شهرداری ساوه بودند.

شهرداری ساوه از چند روز پیش از بازی با ماهان تندیس در قم اردو زده بود و چند جلسه در سالن شهید حیدریان قم تمرین کرده بود که این روش، در فوتسال کشور مرسوم نبوده است.

پس از پایان مسابقه تماشاگران شعار محسن حسن‌زاده برگرد به تیمت را سر دادند که این شعار با واکنش مدیرعامل ماهان تندیس و گلایه‌مندی سرمربی ماهان در جمع خبرنگاران همراه بود.

کد خبر 2488450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha