۱۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۷:۴۱

واکنش عضو شورای شهر به انتشار روزنامه وقایع تهرانیه

واکنش عضو شورای شهر به انتشار روزنامه وقایع تهرانیه

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به انتشار روزنامه یک صفحه ای وقایع تهرانیه، گفت: شهرداری باید در خصوص انتشار این روزنامه از شورا مجوز می گرفت.

ابوالفضل قناعتی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اطلاع دقیقی از انتشار روزنامه وقایع تهرانیه ندارد، افزود: باید از جزییات انتشار این روزنامه آگاه شویم و تاکنون مشورتی با شورا نشده است.

وی ادامه داد: برای انتشار این روزنامه نیاز به مصوبه شورای شهر است و این مضوع حتما پیگیری و اگر تخلفی رخ داده باشد به شهرداری تذکر داده می شود.

روز گذشته، روزنامه یک صفحه‌ای وقایع تهرانیه با رویکرد طنز، به صورت رایگان در ایستگاه‌های مترو توزیع شد.

شهرام گیل آبادی مدیر کل روابط عمومی شهرداری تهران و مدیر مسئول این روزنامه یک صفحه ای در گفتگو با یکی از رسانه ها اعلام کرد: این روزنامه با موضوعات تهران در فضای زیست، فرهنگ شهروندی، فضای هویتی، موضوعات خدماتی و موضوعات مرتبط با شهر از زوایای مختلف دولتی و مردمی نگریسته و  منتشر می‌شود.

وی تصریح کرد: در این روزنامه جمعی از بزرگان طنزنویس ایران از افراد قدیمی تا جوانان این حوزه قلم خواهند زد ضمن اینکه به سنت طنز همه این افراد با نام مستعار مطالب خود را منتشر می‌کنند.

مدیر مسئول وقایع تهرانیه بیان کرد: حوزه توزیع روزنامه در حال حاضر مترو است و در مراحل بعدی اتوبوس‌های بی‌آرتی و کیوسک‌های روزنامه فروشی نیز اضافه خواهند شد.

وی افزود: این روزنامه در حال حاضر به صورت رایگان توزیع می‌شود اما بعد از دریافت بازخوردها از سوی مردم در مورد رایگان بودن یا نبودن آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

کد مطلب 2491581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha