پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

هشدار استرالیا به زنان جوان برای عزیمت به سوریه و عراق

هشدار استرالیا به زنان جوان برای عزیمت به سوریه و عراق

دولت استرالیا به زنان جوان در مورد سفر به سوریه با هدف پیوستن به داعش هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت استرالیا زنان جوان این کشور را از عزیمت به سوریه و عراق برای ملحق شده به تروریست های داعش بر حذر داشت.

این در حالی است که طی ماه های اخیر شمار زنان جوان استرالیایی که باهدف پیوستن به داعش به منطقه سفر می کنند، افزایش یافته است. در همین رابطه «جولی بیشاپ» وزیر خارجه استرالیا طی گفتگو با یک شبکه رادیویی استرالیا خطاب به زنان جوانی که قصد عزیمت به سوریه را دارند گفت: در آنجا هیچ حادثه عاشقانه ای در انتظارشان نیست.

به گفته وی گروه داعش یک سازمان تروریستی است که از زنان برای اهداف تروریستی خود استفاده می کند. طبق آمارهای وزارت خارجه استرالیا بیش از 40 زن جوان از شهروندان این کشور در اقدامات تروریستی داعش در عراق و سوریه مشارکت دارند. 

کد خبر 2507148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha