۲۳ اسفند ۱۳۹۳، ۱۵:۱۳

چراغعلی:

آزمون غیرحضوری کارکنان شهرداری های استان گلستان برگزار شد

آزمون غیرحضوری کارکنان شهرداری های استان گلستان برگزار شد

گرگان- مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان گفت: آزمون غیرحضوری کارکنان شهرداری های استان گلستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا چراغعلی ظهر شنبه در نشست با خبرنگاران استان، گفت: این آزمون در هشت گروه اداری، مالی، حقوقی، شهرسازی، عمران، آتش نشان، خدمات شهری و حمل نقل و ترافیک برگزار شده است.

چراغعلی اعلام کرد: این آزمون از سری دوره های تخصصی ويژه  كاركنان شهرداری ها است که به طور متمرکز و همزمان در دو شهر گرگان (شهرداریهای غرب استان) و همچنین گنبدکاووس (شهرداریهای شرق استان) و با شرکت حدود ۹۰۰ نفر از کلیه کارکنان ۲۹ شهرداری های تابعه استان گلستان برگزار می شود.

وی افزود: برابر بخشنامه صادره از سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و دستورالعمل اجرایی برگزاری آزمون، برای هر یک از گروه های مزبور تعداد پنج کتاب معین شده بود که فایل الکترونیکی آنها در اختیار فراگیران قرار داده شده بود و داوطلبان به تعداد ۷۵ سوال در مدت ۱۰۰ دقیقه پاسخ گفتند.

چراغعلی همچنین گفت: در پایان این دوره برای شرکت کنندگانی که حدنصاب نمره لازم را کسب نمایند گواهینامه آموزشی صادر خواهد شد و هر درس آن  معادل ۲۰ ساعت  دوره حضوری و در مجموع ۱۰۰ ساعت آموزشی برای کل آزمون منظور میشود.

وی  در خاتمه درخصوص هدف از برگزاری آزمون به این سبک گفت: از این طریق تلاش شده دانش تخصصی مورد نیاز با صرف کمترین میزان وقت و هزینه به کارکنان شهرداریهای استان انتقال یابد.

 

 

 

کد خبر 2517995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha