به گزارش خبرنگار مهر، علی بیات در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به این نکته که مسئولان باید برای خدمت صادقانه به مردم تلاش کنند اظهار داشت: مردم تشنه خدمت صادقانه و بی منت هستند و باید مسئولان و مدیران از ظرفیت ها و توانمندی های مختلف خود برای حل مشکل شهروندان و مردم استفاده ببرند.
عضو شورای اسلامی شهر قرچک با اشاره به مشکلات موجود در این شهرستان افزود: مردم شهرستان قرچک لایق خدمات بهتر و شایسته تری هستند و باید سطح امکانات در این شهرستان تازه التأسیس افزایش پیدا کند.
شهرستان قرچک از داشتن تخت بیمارستانی محروم است
وی سپس به مشکلات بهداشتی و درمانی این شهرستان اشاره کرد و گفت: شهرستان قرچک اگرچه در کنار پایتخت و همجواری با کلانشهر تهران قرار دارد اما از داشتن حتی یک تخت بیمارستانی محروم بوده و مردم از مشکلات متعددی رنج می برند.
بیات ادامه داد: از طرف دیگر شهرک صنعتی شهرستان قرچک که می تواند در جهت رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال برای جوانان جویای کار موثر باشد هنوز به بهره برداری نرسیده است.
درآمد پایداری برای قرچک تعریف نشده است
عضو شورای اسلامی شهر قرچک عنوان کرد: خدمات مختلفی در سطح شهرستان انجام گرفته اما متأسفانه همچنان درآمد پایداری برای شهر پیش بینی نشده و اغلب فعالیت های صورت گرفته در شهرداری جنبه جزئی و ویترینی را داشته است.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمک شهرداری و شورای اسلامی شهر قرچک برای استقرار ادارات تازه التأسیس در این شهرستان برای گسترش خدمت رسانی به مردم بیان داشت: یکی از موضوعات مهم در شهرستان قرچک، استقرار ادارات تازه التأسیس در این شهرستان است و در این زمینه شهرداری و شورای اسلامی شهر با کمک مستقیم و اختصاص بوده نقش مهمی را ایفا کرده و امید می رود که ادارات مستقر شده با حمایت مدیران کل در گسترش خدمت رسانی به مردم شهرستان تلاش مضاعفی کنند.
از توانمندی بخش خصوصی برای ایجاد امکانات رفاهی در قرچک استفاده شود
وی با اشاره به طی کردن مراحل پایانی طرح تفصیلی شهر قرچک یادآور شد: طرح تفصیلی قرچک آماده گردیده اما ابلاغ رسمی نشده و نسخه ای از آن را به شهرداری داده اند که ایرادات کوچکی دارد و باید رفع شود
این مسئول گفت: برای تجهیز آتشنشانی شهرداری قرچک و با حمایت وهای صورت گرفته یک دستگاه سنوکر فوق مدرن با ارزش بیش از 4 میلیارد تومان برای آتشنشانی قرچک تهیه شد تا آتشنشانی قرچک از ابزار مدرن برای امدادرسانی به مردم استفاده کند
وی افزود: با حمایت شورای شهر و برای افزایش خدماترسانی و کمک به مردم به زودی سه ایستگاه آتشنشانی در مناطقی همچون خیابان محمدآباد زیباشهر و ایستگاه مرکزی آتشنشانی قرچک افتتاح می شود
بیات با تأکید بر استفاده از توانمندی بخش خصوصی برای حل مشکلات شهر قرچک عنوان کرد: شهرستان قرچک و مردم متدین و انقلابی این دیار شایسته بهترین خدمات هستند و باید امکانات رفاهی و خدماتی برای آنان فراهم شود و در این راستا باید از توانمندی بخش خصوصی برای حل مشکلات استفاده کرد.
این مسئول گسترش فضای سبز را یکی از اهداف و برنامه های شهرداری و شورای اسلامی شهر قرچک دانست و گفت: شهرداری و شورای اسلامی شهرستان قرچک برای توسعه فضای سبز برنامه های مختلفی را برنامه ریزی و به مرحله اجرا درآورده اند و در سال جاری نیز قدم های مثبتی در این زمینه برداشته شد.
نظر شما