۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۰۷

رضا حسینی مطرح کرد؛

نبود اسپانسرهای ورزشی در دوچرخه‌سواری/ ضرورت حمایت مسئولان

نبود اسپانسرهای ورزشی در دوچرخه‌سواری/ ضرورت حمایت مسئولان

اصفهان- نائب‌قهرمان نخستین مرحله مسابقات دوچرخه‌سواری جاده کشور گفت: ورود اسپانسرها برای حمایت از تیم‌های دوچرخه‌سواری ضروری است و امیدوار هستم که اسپانسرها بیش از گذشته در این زمینه ورود داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا حسینی ظهر امروز در حاشیه برگزار مرحله نخست رقابت‌های لیگ برتر دوچرخه‌سواری باشگاه‌های کشور در شهرستان مبارکه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی درباره شرایط این مسابقات اظهار داشت: سطح مسابقات امروز خیلی خوب بود و همه بازیکنانی که در تور آسیایی حاضر هستند، در مسابقه امروز نیز رکاب زده و تلاش کردند.

وی افزود: با توجه به حضور تیم‌هایی که هر سال بهتر شده و اضافه می‌شوند، سطح دوچرخه‌سواری کشور در حال پیشرفت بوده و شرایط دوچرخه‌سواری بهتر می‌شود.

نائب‌قهرمان نخستین مرحله مسابقات دوچرخه‌سواری جاده کشور درباره ورود باشگاه سپاهان به تیم‌داری در رشته دوچرخه‌سواری خاطرنشان کرد: امیدوار هستم که بار دیگر باشگاه‌های مختلف حضور داشته باشند و تعداد باشگاه‌های حرفه‌ای حاضر در رقابت‌ها افزایش یابد.

وی با انتقاد از کمبود اسپانسرهای ورزشی در ورزش دوچرخه‌سواری کشور تصریح کرد: با وجود هزینه‌های قابل توجه باشگاه سپاهان در این زمینه، متأُسفانه اسپانسرهای دیگر هنوز به ورزش دوچرخه‌سواری ورود پیدا نکرده‌اند و در این زمینه ضعف‌هایی وجود دارد.

حسینی اضافه کرد: باید تلاش کرد که بخش خصوصی بیش از گذشته در این مسابقات حاضر باشد و با حضور اسپانسرها، کمبودهای مسابقات را جبران کرد.

شرایط میزبانی مبارکه در این مسابقات بسیار مناسب بود

حسین جهانبانیان، از تیم شهرداری تبریز که قهرمانی مرحله نخست این مسابقات را ازآن خود کرد نیز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سطح مسابقات خیلی خوب بود و تیم‌های مطرح کشور در آن حضور داشتند اما با تلاش هم‌تیمی‌های خود به مقام نخست دست پیدا کردم.

وی افزود: در مسابقه امروز ۱۲۰ کیلومتر را رکاب زدم و باید بگویم که مسیر این دوره از مسابقات بسیار خوب بود و امنیت کامل در این مسابقات نیز برقرار بود.

کد خبر 2565981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حسن دوست محمدی ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
      0 0
      ما یه هیأت یه نفره هستیم که قصد داریم با دوچرخه بریم مشهد.متأسفانه کسی حاضر نمیشه کمکی به ما کنه.خواهش میکنم اسپانسر مالی معرفی کنید