۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۲۲

رانت خواری در مدارس غیر انتفاعی جایگاهی ندارد

رانت خواری در مدارس غیر انتفاعی جایگاهی ندارد

مشهد- رئیس سازمان مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش گفت: برخی از رانت خواری در مدارس غیردولتی سخن می گویند درحالی که درآمد این مدارس به این مسائل نمی رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه کرد ظهر پنجشنبه در مراسم نکوداشت معلمان نمونه مدارس غیردولتی کشور که در سالن اجتماعات هتل قصر مشهد برگزار شد کیفیت بخشی برمبنای ارزش های اسلامی را از سیاست های اصلی سازمان مدارس غیردولتی دانست و اظهار داشت: کیفیت رخ نمی دهد مگر این که شاخص های ارزشی و استانداردهای آموزشی و تربیتی آن مورد بررسی قرار گیرد.

وی بر اهمیت آموزش معلمان برای افزایش کیفیت مدارس تأکید کرد و افزود: با توجه به سخنان رهبری مبنی بر این که معلم محور توسعه است رویکرد ما در حوزه مدارس تقویت مدیران و معلمان در مدارس غیردولتی است.

 رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش برخی اتهامات از سوی منتقدان مبنی بر وجود رانت خواری در مدارس را کوته فکرانه توصیف کرد و گفت: بسیاری از مسئولان دولتی و بزرگان ما مانند شهید بهشتی در همین مدارس غیردولتی پرورش یافته اند.

وی ادامه داد: هر موسس ما در هر نقطه از کشور مبلغی که از فروش مدرسه خود به دست می آورد بسیار بیشتر از سودی است که از دایر بودن مدرسه کسب می کند و با این شرایط آیا جایی برای رانت خواری در مدارس غیردولتی باقی می ماند.

کرد با بیان این که عدم اجرای قانون تأسیس مدارس غیردولتی باعث شد تتا از موسسان هیچ گونه حمایتی صورت نگیرد گفت: بهترین مدارس ما آن هایی هستند که همان اوایل حمایت می شدند اما اکنون بسیاری از موسسان مدارس غیردولتی تحت فشارهای مالی نمی توانند حقوق معلمان خود را تأمین کنند.

وی ادامه داد: عدم اجرای قانون الگوی شهریه باعث می شود موسسان ناخواسته معلمان را به صور موقت با حقوق کم و بدون بیمه جذب کنند.

کرد با اشاره به وعده دولت برای تأسیس صندوق حمایت از موسسان مدارس غیردولتی گفت: با این صندوق می توانیم بر حقوق معلمان مدارس غیردولتی و موسسان نظارت کنیم.

وی افزود: در کنار حمایت از موسساتی که از لحاظ مالی ضربه خورده اند با کسانی که از قوانین مدارس غیردولتی تبعیت نکنند برخورد می کنیم.

کرد تصریح کرد: وظیفه ما حمایت از سرمایه گذار و پس از آن نظارت بر مدارس است و بقیه امور را به عهده خود معلمان می گذاریم.

وی با بیان این که یکی از برنامه های ما توسعه مراکز آموزشی غیردولتی است ادامه داد: در هر استان یک مرکز داشته باشیم و هر معلمی که بخواهد در مدارس غیردولتی تدریس کند در این مراکز آموزش دیده و تأیید صلاحیت می شود.

کرد رویکرد سازمان مدارس غیردولتی را توانمندسازی معلمان دانست و گفت: همچنین برنامه سند تحول آموزش و پرروش را برای همه مدارس و در همه استان ها به معلمان آموزش خواهیم داد.

وی از تشکیل کارگروهی جهت تعیین شاخص های معلم نمونه خبر داد و افزود: این شاخص ها بر مبنای نظرات معلمان و موسسان و همچین شاخص های بین المللی تعیین خواهند شد.

 

کد مطلب 2571968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha