۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۱:۲۸

کریمی فر خبر داد:

المپیاد دانش آموزی در لرستان برگزار شد/ برگزاری جشن شکرگزاری قرآن

المپیاد دانش آموزی در لرستان برگزار شد/ برگزاری جشن شکرگزاری قرآن

خرم آباد - مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از برگزاری دومین مرحله المپیاد کشوری دانش آموزان دوره دوم متوسطه در هفت رشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، گودرز کریمی فر شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دومین مرحله المپیاد کشوری دانش آموزان دوره دوم متوسطه در رشته های ریاضیات،ادبیات، فیزیک، شیمی، رایانه، زیست و اختر نجوم برگزار شده است.

وی بیان داشت: این المپیاد دانش آموزی با شرکت ۹۶ نفر از دانش آموزان برگزیده استان برگزار شد.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان افزود: ۹۶ نفر از دانش آموزان برگزیده مرحله اول المپیاد کشوری در روزهای ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت ماه سالجاری برای راهیابی به اردوی آمادگی مسابقات جهانی با هم رقابت کردند.

کریمی فر افزود: دانش آموزانی که بتوانند حد نصاب علمی لازم را در این مرحله کسب کنند به مدت سه ماه در باشگاه دانش پژوهان جوان در اردوی آمادگی  مسابقات جهانی شرکت خواهند کرد و چنانچه در آزمون پایانی این دوره پذیرفته شوند به مسابقات جهانی اعزام خواهند شد.

برگزاری جشن شکرگزاری قرآن با شرکت ۲۸ هزار دانش آموز پایه سوم

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: به منظور گسترش فعالیتهای قرآنی در مدارس جشن شکرگزاری کسب مهارت روخوانی قرآن کریم با شرکت بیش از ۲۷ هزار دانش آموز پایه سوم مدارس استان لرستان برگزار شد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: رویکرد آموزش و پرورش گسترش فعالیت های قرآنی و آشنایی هرچه بیشتر دانش آموزان با این کتاب الهی است.

کریمی فر بیان داشت: جشن شکرگزاری کسب مهارت روخوانی قرآن کریم با هدف آشنایی و انس بیشتر دانش آموزان با قرآن و ایجاد خاطره شیرین از کسب مهارت روخوانی قرآن اجرا می شود.

وی گفت: در این مراسم روحانی که سرشار از عطر معنویت و پاکی بود برنامه های متعددی از قبیل قرائت آیاتی از قرآن مجید توسط چند نفر از دانش آموزان حافظ قرآن کریم، دکلمه در رابطه با نماز و شکرگزاری، تواشیح و .... برگزار شد.

کد خبر 2577555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha