پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ آذر ۱۳۸۴، ۱۳:۰۹

رئيس فرهنگسراي قرآن در گفتگو با "مهر":

فرهنگسراي قرآن براي سال آينده برنامه هاي ويژه اي دارد

فرهنگسراي قرآن براي سال آينده برنامه هاي ويژه اي دارد

رئيس فرهنگسراي قرآن با اعلام اينكه تا پايان امسال سه طرح جشن عيدغدير، قرآن و انقلاب اسلامي، و قرآن و محرم از سوي اين فرهنگسرا اجرا مي شوند، از پيش بيني برنامه هاي متنوع و متعدد قرآني براي سال آينده خبر داد .

به گزارش گروه دين و انديشه "مهر" فرهنگسراي قرآن برنامهاي قرآن و انقلاب اسلامي ، بزرگداشت عيد غدير و محرم و قرآن را تا پايان امسال خواهد كرد و علاوه بر اين ، برنامه يك روز شاد قرآني براي دختران و پسراني كه به سن تكليف رسيده اند ، از برنامه هاي مداوم فرهنگسراي قرآن خواهد بود .

محمد رضا پورمعين رئيس فرهنگسراي قرآن در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" با اشاره به برنامه هاي آينده اين فرهنگسرا گفت: فرهنگسراي قرآن طرح قرآن و انقلاب اسلامي را در دهه فجر برگزار خواهد كرد كه طي اين برنامه محافل انس با قرآن و آموزش هاي عمومي براي تحقق موضوع تهران، شهر قرآن تشكيل مي شوند و هدف از برگزاري اين برنامه ها فراگيري كمي و كيفي قرآن كريم ، گسترش نشاط اجتماعي و بازگشت به هويت فرهنگي و ديني خواهد بود .

وي به برگزاري جشن بزرگداشت عيد غدير اشاره كرد و افزود: در اين جشن از بزرگان و پدربزرگها و مادربزرگها  دعوت مي كنيم و براي اينكه فرهنگ ديني ما درعيد غدير را سينه به سينه به نسل هاي جديد منتقل كرده اند از آنان تجليل به عمل مي آوريم .

پورمعين با اشاره به طرح محرم و قرآن كه از سوي فرهنگسراي قرآن در ماه محرم اجرا مي شود گفت: اين برنامه يكي ديگر از برنامه هاي طراحي شده است كه هدف آن پرداختن به نقش حماسه سازان محرم و عاشورا و اهميت قرآن و محرم خواهد بود و قرار است كه در اين برنامه نشست هايي را برگزار كنيم و علاوه بر اين توليد برنامه هاي هنري و نمايشي هم پيش بيني شده است . 

وي طرح يك روز شاد قرآني را به عنوان يكي از طرح هاي مداوم فرهنگسراي قرآن عنوان كرد و گفت: اين طرح شامل آشنايي بچه ها با نماز و قرآن برگزار مي شود و دراين برنامه همه روزه پسران و دختراني كه به سن تكليف رسيده اند با اجراي نمايش هاي متنوع تحت آموزش هاي قرآني قرار مي گيرند . 

رئيس فرهنگسراي قرآن در ادامه به ديگر برنامه هاي اين فرهنگسرا براي سال آينده اشاره كرد و گفت: اين فرهنگسرا چند برنامه را در دست بررسي دارد كه يكي از اين برنامه ها طرح "قرآن بخوانيد، عيدي بگيريد " است . اين برنامه همه ساله در روزهاي اول سال به صورت غرفه هاي ثابت و سيار برگزار مي شود .

وي طرح "قرآن بخوانيد، عيدي بگيريد" را برنامه اي با نشاط و شهروند محور عنوان كرد و گفت: اين برنامه برگرفته از فرهنگ محله گرايانه و در جهت بهبود كمي و كيفي فرهنگ قرآني و توسعه عدالت فرهنگي برگزار مي شود و نشاط اجتماعي را در پي خواهد داشت و همچنين مخاطبان اين طرح را كه به حفظ ، قرائت و مفاهيم قرآن و آداب نماز اختصاص دارد، كودكان قبل از دوران دبستان تا جوانان بيست ساله تشكيل مي دهند .

پورمعين به آماري كه از سال گذشته به دست آمده بود اشاره كرد و گفت: حدود 350 هزار شهروند تهراني درمساجد، بوستان ها ، ترمينال ها، بزرگراه ها و مراكز عمومي و فرهنگي با اين طرح همكاري كرده اند .

وي در ادامه به ديگر برنامه هاي فرهنگسراي قرآن در سال 85 اشاره و تصريح كرد: پوشش 500 هزار نفري مدرسه مكاتباتي قرآن از جمله برنامه هاي سال آينده فرهنگسراي قرآن خواهد بود و علاوه بر اين نمايشگاه هاي تخصصي، ارتباطات از ديدگاه قرآن و عترت ، دهمين جشنواره قرآني كودك و نوجوان، ساماندهي هيئت ها و جلسات قرآني ، مسابقه بزرگ رحل طلايي ، ايجاد سايت فرهنگسراي قرآن و فرهنگسراي مجازي قرآن در داخل و خارج از كشور از برنامه هايي هستند كه براي سال آينده در نظر داريم .

رئيس فرهنگسراي قرآن در ادامه افزود: طرح چلچراغ وحي ، فرهنگسراي تلفني قرآن ، مدرسه حفظ قرآن ، مهارت هاي تبليغي چهره به چهره، توليد يك دوره نوار تحقيق قرآن كريم ، مشاركت با دستگاه ههاي فرهنگي و هنري در زمينه هاي قرآني ، موزه كاربردي قرآن و فعاليت هاي منطقه اي شهري به ويژه در تابستان سال آينده از اهم برنامه هاي فرهنگسراي قرآن در سال آينده خواهد بود . 

کد خبر 262223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha