بلقيس سليماني درگفت وگو با خبرنگارفرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : براي نسل ما هيچ چيزجاي كتاب را به معناي سنتي اش نخواهد گرفت و حتي خواندن كتاب بر روي صفحه مانيتور رايانه براي اين نسل مشكل و سخت است ، به طوري كه شكل فيزيكي كتاب حس و حال خاصي را به ما مي دهد كه براي نسل جديد اين طور نيست .
وي خاطرنشان كرد : اگراين امكانات رسانه اي نيازهاي جوانان امروزرا برطرف وحس دانستن و كنجكاوي آنان را ارضاء كند مي تواند مفيد باشد ، كما اينكه اين حوزه ها كاملا خصوصي و از دسترس و تسلط خارج هستند و براي كساني كه از تسلط و قدرت مي گريزند خوشايند است ، به طور كلي دلايل بسياري را در خصوص مورد توجه قرار گرفتن اين رسانه ها از سوي نسل جوان مي توان در نظر گرفت .
اين نويسنده و مترجم ادبي تصريح كرد : حضور امكانات اين چنيني و مجازي درصحنه فرهنگي باعث گشايش هايي درعرصه فرهنگي است ، برفرض مثال كتابي كه براي چاپ مجوزنمي گيرد ازطريق اينترنت دردسترس خوانندگان و مخاطبان قرار مي گيرد ، شايد خود بتواند يك نوع تسامح باشد ، يعني از جهاتي اين فضاي مجازي مي تواند به فضاي فرهنگي موجود كمك كند .
وي در ادامه افزود : نسل امروز با ما متفاوت است و همچنان بازيگوش و شايد اين طروق بتواند كنجكاويهاي آنان را ارضاء كند و به نظر من آينده خوبي هم به همراه خواهد داشت و در گشايش فضاي فرهنگي جوان ها بسيار مفيد است .
بلقيس سليماني ياد آور شد : بازار كتاب يك بازار سنتي است و هنوز نمي تواند از ابزارهاي جديد استفاده كند زيرا خوانندگان سنتي دارد و به هر حال اين فضا ، فضاي خاصي است كه مخاطبان خاص خود را نيز دارد .
اين نويسنده در پايان گفت و گو با مهر گفت : اگر رسانه هاي گروهي ما توجهي به كتاب نمي كنند درعوض در فضاي سايت و اينترنت به كتاب توجه مي شود كه اين امر بسيار مفيد و مهم است . بازار كتاب هنوز شكل سامانمندي به خود نگرفته و خيلي زود است كه توسط اين فضا وارد عرصه تقاضا وعرضه شود ، درعين حال گامهايي در اين مسير برداشته شده است .
نظر شما