به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی ظهر یکشنبه در اولین جلسه کارگروه سلامت که در سالن شماره یک استانداری برگزار شد اظهار داشت: هماهنگی بین سازمانی در دستگاههای مرتبط با حوزه سلامت بسیار مهم است.
وی با بیان این که عقب ماندگی ما در حوزه غذای سالم بسیار است افزود: پروسه تولید غدای سالم از تولید تا مصرف دارای عقب ماندگیهای بسیاری است که باید چاره اندیشی شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: در سال گذشته ایرادات در حوزه تفرجگاهها و رستورانها در حوزه سلامت غذایی وجود داشته است که تذکرات لازم داده شد ولی هنوز اقدامی برای مرتفع شدن این مشکلات انجام نشده است.
وی خواستار ارزیابی عملکرد فرمانداران در حوزه سلامت غذایی شهرستانها شد و تصریح کرد: با ارزیابی دوره ای از عملکرد در حوزه سلامت غذایی، رستورانها و تفرجگاهها پیشرفت خوبی در این زمینه خواهیم داشت.
جان بابایی ابراز داشت: در سال گذشته تمام برنج های فله ای باید جمع آوری می شد که این کار انجام نشده است زیرا مصوب شده است تا شناسنانه برای تولید کنندگان برنج صادر و تمام برنج های فله ای از مهر ماه ۹۴ جمع آوری شود.
وی با بیان اینکه ۴۰ کارگاه تولید برنج در استان مجوز دریافت کرده اند گفت: مقرر شد در هر چند کارگاه یک مسئول فنی به کارگیری شود و بسته بندی برنج اجباری و با اخذ مجوز باشد.
جان بابایی در خصوص تولیدات مرکبات تاکید کرد: مراکز سورتینگ مرکبات با همکاری یکدیگر هر چند مرکز یک مسئول فنی را به کار گیرند و این مراکز مجوزات لازم را اخذ کنند و خریدها نیز از این مراکز انجام شود.
وی در خصوص کارخانجات تولید آرد تصریح کرد: رسیدگی به سلامت و بهداشت کارخانجات آرد و رعایت استانداردهای لازم در دستور کارقرار گیرد و در این زمینه هدف پیشگیرانه دنبال شود.
جان بابایی افزود: دستگاههایی که در حوزه سلامت کار می کنند تا دو هفته دیگر نقطه نظرات خود را در خصوص تفاهم نامه اطلاع دهند تا نقطه نظرات مشترک بین دستگاههایی که در حوزه سلامت هستند امضا و تا آخر سال برنامه ها تدوین شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواستار اجرای طرح ورزش همگانی توسط دستگاههای دولتی شد و تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ ورزش همگانی و پیاده روی خانوادگی از ادارات شروع کنیم.
ربیع فلاح جلودار استاندار مازندران نیز در این جلسه تاکید کرد: کارگروه سلامت غذایی کارگروه بسیار مهمی است که با سلامت و غذا در ارتباط است وتمام دستگاههای مرتبط باید در این جلسات حضور داشته باشند.
وی با بیان این که مسائل مطرح شده نیاز به پیگیری دبیرخانه این کارگروه دارد، افزود:مشارکت مدیران در این کارگروه الزامی است و اگر مدیران حضور نداشته باشند حساسیتها هم کم خواهد شد.
وی با اشاره به این که مشاغل خانگی در کشورهای دیگر بسیار مهم است و ۶۰ در صد مشاغل در خانه ها انجام می شود تصریح کرد: در شرایط کنونی ما قدرت تشکیل کارخانه های بزرگ نداریم زیرا بسیاری از کارخانه ها به دلایلی از پروسه تولید خارج شده اند و این موضوع خوب مدیریت نشده است و باید مصوبه بررسی عملکرد کارگروه اشتغال خانگی و ارائه راهکار برای ارتقای این امر مطرح شود.
نظر شما