پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۵۸

نصرالله سجادی خبر داد:

معرفی هیات مدیره سرخابی‌ها در هفته جاری/ برانکو بر می‌گردد

معرفی هیات مدیره سرخابی‌ها در هفته جاری/ برانکو بر می‌گردد

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش از معرفی اعضا هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در هفته جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله سجادی در حاشیه افتتاح سالن ورزشی ناشنوایان در جمع خبرنگاران، درمورد مسئولیت جدیدش در دو باشگاه‌ استقلال و پرسپولیس، ضمن بیان مطلب فوق اظهارکرد: یک روز بیشتر نیست که کارم را در این مسئولیت جدید آغاز کرده‌ام. اجازه بدهید بعدا در این خصوص صحبت کنم.

وی در مورد اینکه هیات مدیره دو باشگاه چه زمانی مشخص می‌شود؟، تاکید کرد: این هفته همه چیز در مورد دو باشگاه مشخص می‌شود.

 معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش در مورد اینکه اعلام شده بود هیات مدیره سرخابی‌ها امروز شنبه مشخص می‌شود، تصریح کرد: من چنین حرفی نزدم اما اگر نژادفلاح و افشارزاده این صحبت را بیان کرده‌اند، باید این مساله را از خودشان پرسید.

سجادی در مورد نحوه تامین منابع مالی دو باشگاه خاطرنشان کرد: گرفتن اسپانسر منع قانونی ندارد. ما مانند سال‌های پیش برای این دو باشگاه اسپانسر می‌گیریم.

وی در خصوص اینکه مشکلات اسپانسر سال پیش باعث شد چند مدیرعامل و سرپرست باشگاه پرسپولیس تغییر کند، خاطرنشان کرد: اشکال ندارد، ما سعی می‌کنیم امسال دو مدیرعامل عوض می‌کنیم!

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش در مورد آخرین وضعیت برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس هم اینگونه اظهارنظر کرد: برانکو به مرخصی رفته و ۷-۸ روز دیگر به ایران برمی‌گردد، مشکلی هم در این زمینه وجود ندارد.

وی درمورد مطالبات این مربی اضافه کرد: مطالبات برانکو پرداخت می‌شود و در این زمینه مشکلی پیش نمی‌آید.

سجادی در پایان در مورد ورزش‌های ناشنوایان هم گفت: ناشنوایان رویدادهای بزرگی را در پیش دارند که وزارت ورزش و جوانان قطعا از آنها حمایت لازم را به عمل می‌آورد.

کد خبر 2768543

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha