به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح جوکار، عصر امروز در جمع مردم شاهدیه یزد با حضور اعضای شورای شهر و شهردار این منطقه اظهار داشت: مسئولان امر بدون برنامه ریزی دقیق اقدام به ایجاد شبکه جمع آوری فاضلاب و تصفیه آن کردند و اکنون بعد از گذشت چند و در شرایطی که با کمبود آب برای آبیاری فضای سبز مواجه هستیم، این پساب بدون استفاده بر روی هم انباشته شده است.
وی عنوان کرد: انباشتگی این آب سبب ایجاد بوی نامطلوب و جمع شدن حشرات موذی و ایجاد مزاحمت برای مردم شده و ضروری است تا مسئولان امر هر چه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه اقدام کنند.
جوکار خاطرنشان کرد: در آخرین جلسه ای که به این منظور برگزار شد، مهلتی یک ماهه در نظر گرفته شد تا هرچه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه فاضلاب یزد اقدام شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سخنان برخی مسئولان برای عدم شرکت در جلسات نمایندگان مجلس به دلیل شائبه حضور آنها در انتخابات آینده اظهار داشت: انتخابات آینده قرار است اسفندماه برگزار شود و نمی شود به این دلیل کار مردم را این همه مدت معطل گذاشت.
کار مردم به بهانه انتخابات نباید معطل بماند
جوکار تصریح کرد: این موضوع منطقی نیست و به طور قطع در مجلس از وزیر کشور در این زمینه سئوال خواهیم کرد.
رئیس مجمع نمایندگان استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گلایه هایی که از نا امنی و سرقت در منطقه گردفرامرز و شاهدیه وجود دارد، عنوان کرد: نیروی انتظامی باید این دغدغه و نگرانی مردم را جدی بگیرد و به آن رسیدگی کند.
وی در مورد عدم جابجایی و تعطیلی کارخانه ذوب فلزات در شاهدیه نیز اظهار داشت: در مورد این کارخانه حکم قضایی صادر شده و امیدواریم دستگاه قضایی با قاطعیت بیشتری در این زمینه عمل کند.
رئیس شورای اسلامی شهر شاهدیه نیز در این نشست اظهار داشت: برخی وعده ها که از سوی مسئولان به مردم داده شده، در حد همان قول باقی مانده و هرگز عملی نشده که انتقال کارخانه ذوب فلزات شاهدیه از آن جمله است.
علی سلطانی با انتقاد از رویه ای که برخی مسئولان در پیش گرفته اند، عنوان کرد: برخی دستگاه ها و مسئولان برای شورای شهر ارزشی قائل نیستند در حالی که مردم اغلب مشکلات خود را با شوراها مطرح می کنند.
شاهدیه در میان کارخانه های آلاینده محاصره شده است
وی یادآور شد: شاهدیه در میان کارخانه های آلاینده و تصفیه خانه فاضلاب و شهرک صنعتی محاصره شده و مردم با مشکلات بسیاری در این مناطق دست و پنجه نرم می کنند.
شهردار شاهدیه نیز در این نشست اظهار داشت: برخی خیابانها از جمله خیابان امام خمینی (ره) شاهدیه در شان مردم نیست اما لازم است مردم همراهی های لازم را برای آزادسازی پلاک ها و تعریض خیابان انجام دهند تا پروژه شهرداری به سرانجام برسد.
محمدجواد ابوالحسینی در مورد دلیل توقف خیابان کاروانسرای گردفرامرز نیز بیان کرد: طرح تفضیلی شهر سند بالادستی ما است که باید اجرا شود و در این طرح عنوان شده قسمت باغات این منطقه به مدت ۱۰ سال باید دست نخورده باقی بماند به همین دلیل به مانع حقوقی برخورد کرده ایم.
نحوه تخصیص عوارض واحدهای صنعتی به شاهدیه عادلانه نیست
وی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: در بخش عوارض ارزش افزوده نیز قانون تبعیض آمیزی در حال اجراست و اگر فقط عوارض واحدهای نساجی و صنعتی در شهر شاهدیه را نیز به شهرداری بدهند، هیچ نیازی به بودجه های استانی نخواهیم داشت اما در حال حاضر متاسفانه به دلیل کمبود جمعیت این مبالغ به صندوق شهرستان پرداخت می شود.
ابوالحسینی بیان کرد: شهر یزد ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، شهر شاهدیه ۱۸ هزار نفر، بخش مرکزی ۱۲ هزار نفر، حمیدیا ۴۰ هزار نفر و بخش زارچ ۱۳ هزار نفر جمعیت دارد و چون مالیات ارزش افزوده بر اساس جمعیت پرداخت می شود، مبالغ زیادی از واحدهای صنعتی شاهدیه به مناطق دیگر پرداخت می شود که این عادلانه نیست.
نظر شما