۱۹ خرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۱۳

جوادی خبر داد:

استفاده از سموم در بخش کشاورزی لرستان به ۴۶۵ تن کاهش یافت

استفاده از سموم در بخش کشاورزی لرستان به ۴۶۵ تن کاهش یافت

خرم آباد - مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از کاهش استفاده از سموم در بخش کشاورزی این استان خبر داد.

مجید جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در کشور بالاترین مصرف کود اوره ۳.۲ میلیون تن است که بر اساس مطالعات انجام شده مصرف کود شیمیایی در کشور ایران از متوسط جهانی کمتر است.

وی افزود: جهاد کشاورزی لرستان طرح مبارزه بیولوژیک را به طور جدی در دستور کار خود قرار داده و در این راستا اقدامات بسیار خوبی نیز انجام شده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه مصرف سموم در سال های گذشته در استان ۶۰۰ تن بوده است یادآور شد: با اجرای طرح مبارزه بیولوژیک هر ساله از میزان سموم در بخش کشاورزی لرستان کاسته شده است.

جوادی ادامه داد: در حال حاضر میزان استفاده از سموم در کشاورزی لرستان به ۴۶۵ تن رسیده است.

وی اظهار داشت: مصرف سرانه سم در هر هکتار در کشور کمتر از یک لیتر و در استان این میزان کمتر از نیم لیتر است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان اقدامات آموزشی ترویجی برای تولید محصولات سالم و ارگانیک در لرستان را بسیار موثر دانست.

کد خبر 2771639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha