پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۴۶

اقدام ارزشمند ملی پوش دوومیدانی؛

تفتیان هر سه طلای خود را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

تفتیان هر سه طلای خود را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

ملی پوش دوومیدانی ایران در اقدامی ارزشمند، هر سه مدال طلای خود در مسابقات جایزه بزرگ آسیا را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون دوومیدانی، حسن تفتیان دارنده سه مدال طلای مسابقات جایزه بزرگ آسیا در بازگشت به شهر مقدس مشهد مورد استقبال مسئولان ورزشی این استان قرار گرفت.

در مراسم استقبال از قهرمان مسابقات جایزه بزرگ آسیا، صبوریان مدیرکل ورزش و جوانان استان مشهد، فخریان و صیامی رئیس و دبیر هیات دوومیدانی خراسان رضوی حضور داشتند و بابت کسب سه مدال طلا از حسن تفتیان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در پایان این مراسم تفتیان اعلام کرد که هر سه مدال طلای خود در مسابقات جایزه بزرگ آسیا را تقدیم موزه آستان قدس رضوی می کند.

 مراسم  اهدای رسمی مدال‌های طلای حسن تفتیان به موزه آستان قدس رضوی، طی روزهای آینده با حضور این ورزشکار و مسئولان هیات دوومیدانی خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

لازم به یادآوری است که در مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ آسیا در کشور تایلند، تیم ملی دوومیدانی ایران موفق به کسب ۱۴ مدال(۵ طلا، ۳ نقره و ۶ برنز) شد.

این موفقیت در شرایطی بدست آمد که حسن تفتیان موفق ترین ملی پوش ایران در این رقابت ها در دوی ۱۰۰ متر توانست سه مدال طلا را به دست بیاورد. تفتیان در نخستین مرحله با رکورد ۱۰.۲۴ به مقام نخست رسید و رکورد مسابقات را در این ماده ارتقا بخشید.

کد خبر 2849276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha