به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت اجتماعی ناجا، سردار محمود تشکری در نشست راهبردی و برنامه ریزی تقویت فرماندهی نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان بیان کرد: همان طور که شاخصها نشان میدهد از زمان حضور سردار رحیمی بعنوان فرماندهی انتظامی استان، شاهد تحرک و پیشرفت بسیار خوبی در این استان بودهایم.
وی افزود: فارغ از شاخصهای امنیتی که در وضعیت صعودی مطلوبی قرار دارد، در داخل سازمان هم اقدام های خوبی در بحث مسائل صیانتی، معیشتی و ارتقا روحیه کارکنان انجام شده، که جای تقدیر و تشکر دارد.
سردار تشکری با اشاره به تعامل، همکاری و همدلی موجود بین فرماندهی انتظامی و مرزبانی استان بیان کرد: علاوه بر تعامل بسیار خوبی که فرماندهی این استان با حفاظت و عقیدتی دارد، تعامل، همکاری و همدلی بین مرزبانی و انتظامی نیز نشان از نگاه مثبت و تمرکز به اصل مأموریت ایجاد امنیت پایدار دارد.
وی با اشاره به شرایط ویژه سیستان و بلوچستان بیان داشت: با توجه به این شرایط، استان نیازمند کمک و اقدام های اساسی است باید با یک مدیریت جهادی و همدلی، همزبانی و همافزایی از شرایط سخت عبور کرد.
معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی با اشاره به روحیه بالا در کارکنان نیروی انتظامی این استان اظهار داشت: قطعا تلاش این عزیزان در این منطقه با این شرایط موجود نشان از تلاش جهادی آنان است.
به گزارش خبرگزاری مهر، نشست راهبردی و برنامه ریزی راه های شناخت قوت فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان با حضور معاونان ناجا و فرماندهی، معاونان و رؤسای پلیسهای تخصصی انتظامی استان برگزار شد.


نظر شما