پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ تیر ۱۳۹۴، ۱:۰۶

یک دوپینگی در تور دوفرانس ۲۰۱۵؛

لوکا پائولینی از کوکائین استفاده کرد/ اخراج دوچرخه سوار ایتالیایی

لوکا پائولینی از کوکائین استفاده کرد/ اخراج دوچرخه سوار ایتالیایی

دوچرخه سوار کهنه کار ایتالیایی به اتهام استفاده از کوکائین از مسابقات تور دوفرانس ۲۰۱۵ کنار گذاشته شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسئولان برگزاری رقابتهای تور دوفرانس 2015 از دوپینگ لوکا پائولینی ایتالیایی خبر دادند. این دوچرخه سوار کهنه کار ایتالیایی عضو تیم کاتیوشا بود که در مرحله چهارم این مسابقات در تست دوپینگ شرکت کرد و نمونه اول وی مثبت اعلام شد.

اتحادیه بین المللی دوچرخه سواری در بیانیه رسمی خود اعلام کرد که در نمونه A این رکابزن کوکائین مشاهده شده و برای همین فعالیت‌های این دوچرخه سوار به حالت تعلیف در آمده است. در این بیانیه آمده که پائولینی حق درخواست نمونه B را دارد.

فیلیپ مائرتنس سخنگوی تیم کاتیوشا نیز در واکنش به این بیانیه گفت: ما این سخنان بسیار شگفت زده هستیم چرا که کوکائین باعث بهبود عملکرد دوچرخه سوار نخواهد شد.

مسئولان تیم کاتیوشا در همین حال تاکید کرده‌اند همه گونه همکاری را با اتحادیه بین المللی دوچرخه سواری انجام می‌دهند تا حقایق روشن شود.

کد خبر 2855675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha