پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ تیر ۱۳۹۴، ۲۰:۰۹

جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در آذربایجان شرقی برگزار شد؛

تشکیل کمیته‌ای برای حفاظت از ارس/ ۴۸۰۰۰ میلیارد ریال کشفیات قاچاق

تشکیل کمیته‌ای برای حفاظت از ارس/ ۴۸۰۰۰ میلیارد ریال کشفیات قاچاق

تبریز - استاندار آذربایجان شرقی از ضرورت تشکیل کمیته ‌ای برای تدوین برنامه حفاظت از منطقه آزاد ارس در خصوص قاچاق کالا تاکید کرد و گفت: باید اجازه ندهیم قاچاق به تولید استان ضربه بزند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده عصر امروز چهارشنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز آذربایجان شرقی در تبریز با بیان اینکه قاچاق مضرات زیادی به صنعت و تولید داخل دارد، گفت: قاچاق کالا و ارز به اقتصاد ملی کشورمان ضربه می زند که باید همه برای مبارزه با آن بسیج شوند.

وی با اشاره به موفقیت تیم مذاکره‌ کننده هسته‌ای کشورمان در مذاکرات هسته ای با کشورهای گروه ۱+۵ ادامه داد: این موفقیت را به ملت بزرگ و غیور ایران اسلامی، رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان تبریک می گویم و امیدوارم در ادامه با اجرای توافق، تحریم ‌های ظالمانه غرب علیه ملت ایران برداشته شود و شاهد شکوفایی و رشد اقتصادی کشور باشیم.

وی با اشاره به اینکه سودجویان برای فرار از پرداخت مالیات به قاچاق کالا روی می اورند، افزود: قاچاق جزو معضلات تمام کشورهاست و نیز جمهوری اسلامی ایران است که ضروری است اجازه ندهیم قاچاق تولید داخلی را با آسیب مواجه کند.

جبارزاده با تاکید بر اینکه مبارزه با قاچاق نوعی حمایت از تولید داخل وظیفه شرعی و ملی ماست، اظهار داشت: در این مسیر باید از زحمات نیروی انتظامی استان و سایر دستگاه‌های زیربط تشکر کرد و اجازه نداد قاچاق به استان باعث نابودی تولیدات داخل استان شود.

وی با بیان اینکه منطقه آزاد ارس ظرفیتی بزرگ برای توسعه آذربایجان شرقی است، افزود: این منطقه آزاد تجاری باعث رشد اقتصادی استان می شود که افزایش قاچاق در این منطقه تاسف بار است.

جبارزاده با تاکید بر ضرورت مبارزه ویژه برای قاچاق کالا از طریق منطقه آزاد ارس گفت: باید تا جایی که امکان دارد اجازه ندهیم کالاهای ورودی به منطقه آزاد به تولیدات استانی لطمه بزند و باعث شود که کالاهای تولید داخل استان امکان رقابت نداشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین افزود: آمار قاچاق گوشی‌های همراه در استان افزایش یافته و این امر نگران کننده است که نیاز است برای جلوگیری از قاچاق چنین کالاهایی که تقاضای زیادی برای آنها وجود دارد می‌توانیم ورود قانونی آنها را تسهیل کنیم

جبارزاده.

وی با اشاره به اینکه نصب دوربین در مبادی ورودی منطقه آزاد ارس لازم و ضروری است، ابراز داشت: در محدوده ۵۷ هزار هکتاری منطقه آزاد ارس باید نظارت ها و کنترل ها را افزایش دهیم، شاید در روزی که ایجاد این منطقه تصویب می‌شد تصور نمی‌شد که کنترل و حفاظت از آن به یکی از دغدغه‌های استان تبدیل شود.

شش درصد کالای قاچاق ورودی به کشور مربوط به آذربایجان شرقی است

در ادامه این جلسه همچنین دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز آذربایجان شرقی با ارائه آخرین آمار کشفیات و قاچاق کالا و ارز در استان گفت: شش درصد کالای قاچاق ورودی به کشور مربوط به آذربایجان شرقی است.

محمود چمنی از آمار ۴۸۰۰۰ میلیارد ریالی کشفیات قاچاق در کشور طی سال گذشته خبر داد و افزود: حجم واردات قانونی به کشور ۵۲ میلیارد دلار است درحالیکه حجم کالای قاچاق ورودی به کشور سالانه ۲۵ میلیارد دلار است.

محمود چمنی فرماندار تبریز

وی با اشاره به اینکه اگر کالاهای قاچاق کشف نشده را نیز در این ارزیابی محاسبه کنیم متاسافانه می ‌توان نتیجه گرفت حجم قاچاق با واردات قانونی برابر است، گفت: قاچاق کالا ضربات سنگینی به تولید ملی وارد می کند.

چمنی با بیان اینکه در سال ۹۲ بالغ بر ۲۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در آذربایجان شرقی کشف شد، افزود: در سال ۹۳ نیز بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان کشف شد.

کد خبر 2860178

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha