در پاسخ به استفتاء میزان فطریه؛

آیت الله العظمی جوادی آملی میزان زکات فطره را اعلام کرد

آیت الله العظمی جوادی آملی میزان زکات فطره را اعلام کرد

براساس اعلام دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی، این مرجع تقلید مقدار فطریه را سه کیلو گندم، برنج، خرما و مانند آن یا پول آن که در هر مکانی قیمت خاص خود را دارد، اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس اعلام دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی، این مرجع تقلید مقدار فطریه را سه کیلو گندم، برنج، خرما و مانند آن یا پول آن که در هر مکانی قیمت خاص خود را دارد، اعلام کردند.

پاسخ معظم له به استفتاء میزان زکات فطره به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن و الرحیم و ایاه نستعین
۱. مقدار فطریه سه کیلو گندم، برنج، خرما و مانند آن یا پول آن که در هر مکانی قیمت خاص خود را دارد.

۲. فطریه کسی که اول مغرب شب عید(نه غروب) نان خور کسی محسوب شود بر او واجب است. صرف نان او را در شب عید بخورد کافی نیست بلکه باید نان خور او حساب شود. بنابر این مهمانی که فقط افطار کسی را می خورد و نان خور او محسوب نمی شود فطریه او واجب نمی شود.

۳. کسی که پول فطریه را تا ظهر روز عید فطر ندارد قرض کردن بر او واجب نیست. هرچند اگر قرض کند و اداء نماید صحیح است. البته بعد از دریافت حقوق باید فطریه را بپردازد.

جوادی آملی
دماوند، ۲۸ ماه مبارک ۱۴۳۶

کد خبر 2860409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha