۲۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۲۳

خطیب جمعه خمین:

جاذبه های دین و شادی دور از گناه باید برای جوانان تبیین شود

جاذبه های دین و شادی دور از گناه باید برای جوانان تبیین شود

خمین- امام جمعه موقت خمین گفت: راه جذب جوانان و ایجاد نشاط برای آنان، اجرای کنسرت موسیقی نیست و جاذبه های دین و شادی دور از گناه باید برای جوانان تبیین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی حسینی، در خطبه های نماز جمعه خمین، اعلام کرد: در دین اسلام جاذبه های زیادی وجود دارد که از گناه به دور است و ایجاد نشاط در جوانان با بهره گیری از این ظرفیت ها باید محقق شود.

وی افزود: اگر مدعی هستیم که جوانان افسرده هستند و نیاز به پویایی و نشاط دارند، موسیقی راه حل آن نیست و باید مشکلاتی همچون بیکاری، کاهش آمار ازدواج و افزایش طلاق در جامعه بررسی و حل شود.

امام جمعه موقت خمین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توافق ایران با گروه ۱+۵، اظهار داشت: مبارزه ما با ظلم و استکبار همچنان ادامه دارد چراکه توافق ما با دشمن است نه با دوست؛ دشمنی که سال ها دستش را به خون مسلمانان آغشته کرده است.

حسینی افزود: اگر به رهنمودهای مقام معظم رهبری گوش بسپاریم و عمل کنیم تمام مشکلات دینی، فرهنگی و سیاسی کشورمان حل می شود.

وی تصریح کرد: توافق با ۱+۵ به پشتیبانی و حمایت قاطعانه مقام معظم رهبری و فعالیت تیم مذاکره کننده به سرانجام رسید و اگر کسی به این توافق انتقاد می کند باید نقد کارشناسانه، منصفانه، مودبانه و با نیت الهی داشته باشد.

امام جمعه موقت خمین با اشاره به سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت گفت: دشمنان می خواستند کشورمان را ساقط کنند اما با درایت امام خمینی (ره) در آن زمان این تهدید به یک فرصت بزرگ تبدیل شد و اینها اثرات رهبری مدبرانه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب است.

حسینی اظهار داشت: پرداخت زکات و فطریه بر همه واجب است و مبلغ آن معادل سه کیلو گندم برابر با چهار هزار تومان است و از شب عید فطر تا ظهر روز عید باید به دست مستحق برسد.

امام جمعه موقت خمین اظهار داشت: نماز عید فطر در شهر خمین ساعت ۷:۳۰ روز شنبه در محل احداث میدان نقش امام(ره) برگزار می شود.

کد خبر 2860879

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • عاشق ولایت ۰۱:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
      0 0
      با سلام آقای حسینی خدا شما را برای ما حفظ کند ان شاء الله ،وجود مردان با صلابت و ولایت مداری مثل شما به ما قوت قلب میده همیشه از خطبه های پر محتوا و پر مغز شما استفاده میکنیم ، دست حق یارتون ،یا علی.