پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ مرداد ۱۳۹۴، ۹:۲۰

مدیر مرکز رشد علوم انسانی در قم:

زیر شاخه‌‌های علوم انسانی با دید تجاری سازی تدوین می‌شوند

زیر شاخه‌‌های علوم انسانی با دید تجاری سازی تدوین می‌شوند

مدیر مرکز رشد علوم انسانی پارک علم و فناوری قم از تدوین زیرشاخه های علوم انسانی با دید تجاری سازی خبر داد.

حمیدرضا شوشتری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: هنوز در جامعه ما جا نیافتاده است که می توان طرح های نوآورانه علوم انسانی را تجاری سازی کرد و از این طریق درآمدزایی داشت.

وی با بیان اینکه برخی افراد به عدم وجود نفع و سود در تجاری سازی طرح های علوم انسانی اعتقاد دارند، بیان کرد: خیلی از افراد فکر می کنند مباحث فرهنگی، قرآنی و مذهبی فقط هزینه زا هستند و باید این طرح ها به صورت غیرانتفاعی اجرایی شوند. همچنین برخی بر این باورند که یک طرح فرهنگی در جامعه باید خیرخواهانه انجام شود.

شوشتری یاداورشد: برای رفع این مشکل نیاز به فرهنگ سازی است و باید این فرهنگ سازی ابتدا از خانواده ها، آموزش و پرورش و سپس اموزش عالی آغاز شود.

وی با بیان اینکه علوم انسانی کاربردی است، تصریح کرد: با فرهنگ سازی می توان نگرانی خیلی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در زمینه درآمد زایی حوزه علوم انسانی را برطرف کرد چراکه این رشته، علاوه بر درآمدزا بودن اشتغال زا نیز هست.

شوشتری با بیان اینکه زیر شاخه های علوم انسانی با دید تجاری سازی در ایران مشخص نشده است، خاطرنشان کرد: اکنون ما در حال تدوین زیر شاخه های علوم انسانی با دید تجاری سازی هستیم. این کار با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال انجام است.

وی گفت: عدم تدوین آیین نامه تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان در حوزه علوم انسانی و فناوری های نرم یکی از مشکلات این حوزه به شمار می رود که این موضوع نیز در حال پیگیری است.

کد خبر 2865198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha