پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ مرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۱۱

رئیس شورای اسلامی شهر اهر تاکید کرد:

لزوم نظارت بر عملکرد شهرداری اهر جهت تامین خواسته های مردم

لزوم نظارت بر عملکرد شهرداری اهر جهت تامین خواسته های مردم

اهر- رئیس شورای اسلامی شهر اهر بر لزوم توجه شهرداری این شهر به تامین رفاه و آرامش شهروندان در انجام اقدامات خدمات رسانی و انجام نظارت های لازم در این خصوص تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسنعلی قهرمان فرد سه شنبه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه عملکرد مجموعه شهرداری اهر در سه ماه اول امسال قابل تقدیر است، اظهار داشت: شهرداری اهر با انجام پروژه های عمرانی و خدماتی در مدت زمان کوتاه رضایت مردم را جلب کرده که این برای اعضای شورای شهر نیز مایه افتخار است.

وی در ادامه خدمت به مردم را توفیقی الهی دانست و با تاکید بر استفاده حداکثری مسوولان از این فرصت برای ارائه خدمات مطلوب تر افزود: با توجه به رضایت اعضای شورای شهر از عملکرد شهرداری اهر، نظارت بر عملکرد این مجموعه و تامین خواسته های مردم شهر باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر اهر با اشاره به اینکه خدمت رسانی مطلوب به مردم تنها با همکاری و همدلی بین اعضای شورای شهر و شهردار ممکن می شود، تصریح کرد: شهردار باید در انجام امور ابتدا آرامش و رفاه مردم را در نظر بگیرد تا بتواند خدمات مطلوبی ارائه دهد و این باعث جلب رضایت مردم و اعضای شورای شهر خواهد بود.

قهرمان فرد در پایان از احداث استخر بزرگ قایق سواری در شهربازی باغ شهر خبر داد و افزود: مساحت زیربنای این استخر بیش از ۸۰۰ متر مربع است که توسط شهردار به بخش خصوصی واگذار شده و در ماه های آینده مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

کد خبر 2874811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha