پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۰۶

فرماندار قزوین:

مخزن ذخیره آب در روستای آقابابا از توابع قزوین احداث می شود

مخزن ذخیره آب در روستای آقابابا از توابع قزوین احداث می شود

قزوین- فرماندار قزوین گفت: مخزن ذخیره آب در روستای آقابابا از توابع قزوین احداث می شود که در همین راستا مطالعات فاز یک احداث این پروژه به همت اداره کل آب منطقه ای استان اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی موسوی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان اظهارداشت: خوشبختانه با میانجی گری مسئولان استان اختلاف ۳۵ ساله بین روستاهای آقابابا و کیخنان از توابع بخش کوهین بر سر موضوع تقسیم حق آبه فیصله یافته است.

وی ادامه داد: با اختصاص هشت میلیارد ریال اعتبار برای احداث مخزن ذخیره آب در روستای آقابابا مشکات آبی این ناحیه  کاملا مرتفع خواهد شد.

فرماندار افزود: از این پس دیگر هیچ گونه اختلافی میان اهالی دو روستا بروز نخواهد یافت چرا که با اجرای این پروژه زمینه اجرای توافق نامه صلح و سازش بین دو روستا که در آن بر لزوم اجرای طرح های مرمت کانال های کشاورزی و احداث مخازن ذخیره آب تاکید شده است، فراهم خواهد شد.

موسوی اظهار داشت: اداره کل آب منطقه ای استان قزوین اجرای طرح های مطالعاتی، تهیه نقشه های لازم و جانمایی احداث مخزن، مسیریابی کانال های پیش بینی شده در این طرح به طول شش کیلومتر را اجرایی کرده است.

وی بیان کرد: مطالعات پیش بینی احجام مورد نیاز برای احداث این مخزن در دست اقدام است همچنین واگذاری ۱۰ هکتار زمین مورد نیاز احداث مخزن از سوی کشاورزان منطقه به اداره کل آب منطقه ای به عنوان دستگاه مجری نیز عملیاتی شده است و از این نظر هیچ مشکلی وجود ندارد.

 فرماندار در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با ظرفیت این مخزن نیز گفت: ظرفیت اولیه این مخزن در مطالعات اولیه ۴۰۰ هزار مترمکعب پیش بینی شده است که با این ظرفیت می توان هزار هکتار از اراضی کشاورزی و باغ های منطقه را تحت پوشش آبیاری و کشت قرار داد.

موسوی ادامه داد: براساس برآورد های صورت گرفته توسط کاشناسان آورده رودخانه مورد نظر در این منطقه حدود ۲/۵ میلیون متر مکعب در هر یک سال است که با اجرای این طرح می توان ضمن ذخیره این آب، موجبات استفاده بهینه از منابع آبی موجود را نیز فراهم آورد.

وی افزود: در راستای انجام این پروژه و رفع اختلاف میان دو روستا لازم دستگاه های مسئول از جمله جهاد کشاورزی و اداره کل آب منطقه ای نیز پیگیری های لازم را انجام دهند تا با تدابیر صورت گرفته و اجرای این طرح ها زمینه توسعه و آبادانی منطقه و ایجاد همدلی بیشتر بین مردم فراهم شود و دیگر شاهد بروز هیچگونه اختلافی نباشیم.

کد خبر 2876649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha