پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ بهمن ۱۳۸۴، ۲۱:۵۷

در ادامه بي اعتنايي آشكار كاخ سفيد به ارگانهاي بين المللي و تكروي در جهان؛

يك مقام وزارت امور خارجه آمريكا: براي تحريم ايران بدون مجوز سازمان ملل طرح آماده مي كنيم

آمريكا كه تاكنون نشان داده است نه تنها از ارگانهاي بين المللي براي رسيدن به مطامع جاه طلبانه خود استفاده ابزاري مي كند، بلكه هيچ اعتنايي به قوانين بين المللي هم نمي كند، قصد دارد در مسئله ايران هم بدون مجوز سازمان ملل، طرح تحريم اين كشور را به مرحله اجرا بگذارد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري رويترز، يك مسئول بلندپايه در وزارت امور خارجه امروز دوشنبه اعلام كرد در صورتي كه تلاشهاي ديگر براي متقاعد كردن ايران به توقف برنامه غني سازي اورانيوم به شكست منجر شود، اعمال  تحريمهاي اقتصادي عليه ايران بدون حمايت سازمان ملل، به عنوان يك طرح مد نظر قرار خواهد گرفت.

كورت فولكر از معاونان وزارت امور خارجه آمريكا با اعتراف به وجود دودستگي در ميان اعضاي شوراي امنيت در قبال تحريم ايران گفت : ديپلماسي ممكن است به توافق در ديدگاهها داخل سازمان ملل براي اعمال تحريم منجر شود كه اين گزينه اي است كه در حال حاضر ديدگاههاي پنج عضو دائم شوراي امنيت درباره آن پراكنده است.

فولكر پس از ديدار با مسئولان اتحاديه اروپا در بروكسل افزود: اگر به توافق در ديدگاهها نرسيم، بايد درباره اينكه چه بايد انجام دهيم، انديشه كنيم.

روسيه و چين از اعضاي دائم شوراي امنيت بر حفظ تجارت انرژي با ايران پافشاري مي كنند، و در حال حاضر با هرگونه اقدام براي تحريم ايران مخالفت مي كنند.

فولكر گفت : واشنگتن خواهان حمايت گسترده بين المللي درباره موضوع ايران است.

وي از تصويب قطعنامه ضد ايراني در نشست شنبه گذشته شوراي حكام آژانس بين المللي انرژي اتمي تقدير كرد.

شوراي حكام توافق كرد كه شوراي امنيت پيش از ارائه گزارش محمد البرادعي درماه مارس هيچ اقدامي عليه تهران انجام ندهد.

اين در حالي است كه اعضاي مجلس سناي آمريكا اوايل هفته جاري خواستار تلاشهاي دولت بوش براي جلب حمايت متحدان جهت تحريم ايران و بلوكه كردن دارايي هاي مقامات برجسته ايراني شدند.

آمريكا كه سابقه خوبي در زمينه بي اعتنايي به سازمان ملل متحد و گرفتن تصميمات يكجانبه و تكروي در جهان دارد، پيش از جنگ عليه عراق تلاش كرد تا مجوز اقدام نظامي عليه اين كشور را كسب كند، اما در اين راه شكست خورد، اما با وجود اين شكست، به تنهايي و به صورت يكجانبه در سال 2003 به عراق حمله كرد.

کد خبر 288050

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha