پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۵۱

برنامه مدیریت تالاب های آلاگل، آلماگل و آجی گل نهایی می شود

برنامه مدیریت تالاب های آلاگل، آلماگل و آجی گل نهایی می شود

مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب­های ایران با اشاره به برگزاری سومین کارگاه تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب­های آلاگل،آلماگل و آجی گل ازنهایی شدن این برنامه برای تصویب درسطح ملی واستانی تا آبان ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن سلیمانی، تدوین و اجرایی شدن این برنامه­ ها را به عنوان یکی از راهبردهای اصلی سازمان حفاظت محیط زیست در مدیریت و حفاظت از تالاب­های کشور قلمداد کرد و مشارکت تمام ذینفعان در تهیه و اجرایی شدن این برنامه­ ها را از ویژگی­های اصلی آنها برشمرد.

سومین کارگاه تدوین برنامه مدیریت تالاب های آلاگل، آلماگل و آجی گل طی کارگاهی دو روزه مورخ ۱۷-۱۸ مرداد ماه ۹۴ در گرگان و با حضور بیش از ۴۰ نفر از نمایندگان اداره کل محیط زیست استان گلستان، شرکت های آب منطقه ای، استانداری، سازمان جهاد کشاورزی، جوامع محلی، دفتر زیستگاهها و طرح حفاظت از تالاب های ایران برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه این کارگاه معاون فنی حفاظت محیط زیست استان گلستان با اشاره به میزان آگاهی کارشناسان و مسئولین نسبت به اهمیت محیط زیست وتنوع زیستی اعلام خرسندی کرده و بر هدف تدوین برنامه مدیریت زیست بومی برای تالاب های کشور بعنوان ابزار مناسب در حفاظت و بهره ­برداری پایدار از تالاب­ها با مشارکت دست اندرکاران کلیدی تاکید کرد.

امید روشن، مطالعه علمی در خصوص تعیین نیاز آبی تالاب های آلاگل، آلماگل و آجی گل،شناسایی ذینفعان،نزدیک کردن رویکردها و نقطه نظرات ذینفعان به عنوان زیر ساخت های یک برنامه،برگزاری نشست های متعدد با مسئولین، مراجع و متولیان مرتبط برای دریافت سهم کافی آب و لایروبی کانال های آبرسانی به این تالاب ها از دیگر اقدامات برای حفاظت از این تالاب­ها همراستای با تدوین برنامه مدیریت برشمرد.

در ادامه کارگاه شرکت کنندگان با تقسیم شدن به سه گروه مجزا به تعیین ساختارهای سازمانی مدیریت جامع شامل ساختارهای استانی، شهرستانی و محلی پرداخته و در نهایت هر گروه به ارائه ساختارهای بدست آمده پرداختند. در روز دوم این کارگاه نیز موضوع پایش تالاب ها و اهداف راهبردی شامل چگونگی پایش کیفیت و کمیت آب، تنوع زیستی تالاب ها و همچنین مسائل اقتصادی-اجتماعی در قالب سه گروه کاری دنبال شد.

لازم به یادآوری است، مجموعه تالاب­های آلاگل، آلماگل و آجی گل یکی از هفت تالاب منتخب کشور برای تدوین برنامه جامع مدیریتی هستند که برنامه آنها تا پایان سال ۱۳۹۴ تهیه و به اجرا در خواهد آمد.
 

کد خبر 2883618

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha