پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۱۰

به مناسبت ولادت امام رضا(ع)؛

عضوگیری رایگان ازعلاقمندان درکتابخانه عمومی امام رضا (ع) سنندج

 عضوگیری رایگان ازعلاقمندان درکتابخانه عمومی امام رضا (ع) سنندج

سنندج- مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان گفت: به مناسبت ولادت امام رضا(ع) کتابخانه عمومی امام رضا(ع) در سنندج از علاقمندان به صورت رایگان عضوگیری می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی  کتابخانه های عمومی کردستان، اسماعیل احمدی اظهارداشت: این برنامه امروز، ۴ شهریور به مناسبت ولادت امام رضا (ع) و به مدت یک روز در کتابخانه امام رضا(ع) انجام می گیرد.

وی عنوان کرد: همچنین به مناسبت بزرگداشت دهه کرامت برنامه ویژه ای با دعوت از علاقمندان و اعضای فعال در کتابخانه عمومی امام رضا(ع) واقع در منطقه عباس آباد سنندج برگزار می شود.

وی ایام دهه کرامت را بهترین فرصت برای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ منور رضوی دانست و افزود: حضرت ثامن الحجج امام رضا (ع) و همچنین خواهر بزرگوار ایشان کریمه اهل بیت (ع) آموزه های گران قدری را برای بشریت داشته اند.

احمدی با تاکید بر اینکه باید از آموزه های نورانی پیامبر و اهل بیت در زندگی خود بهره ببریم تا در مسیر رشد و تعالی گام برداریم، عنوان کرد: کار و تلاش برای ترویج فرهنگ رضوی نوعی عبادت محسوب می شود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان  با بیان اینکه سیره عملی و علمی ائمه اطهار (ع) بهترین الگو برای جامعه اسلامی است، بیان کرد: دهه کرامت بهترین فرصت برای تبیین سیره علمی، عملی و اخلاقی اهل بیت است.

وی گفت: کتابخانه های عمومی که با هدف ارتقای شاخص های کتابخوانی و نهادینه کردن فرهنگ مطالعه در جامعه فعالیت می کنند نقش مهمی در ترویج افکار و آموزه های بزرگان دین دارند.

احمدی تصریح کرد: در جامعه همواره به دنبال الگوهای بر‌تر هستیم و به‌طورقطع، بهتر و شایسته‌تر از ائمه اطهار (ع) برای الگو قرار دادن در جامعه وجود ندارد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان تصریح کرد: امروز دشمنان اسلام با پایه ریزی گروه‌های تکفیری و تروریستی تلاش می‌کنند تا دین مبین اسلام را دینی خشن جلوه دهند لذا باید با ترویج فرهنگ اهل بیت (ع) در جامعه و گسترش سیره و روش آن بزرگوران در جهت مقابله با نقشه‌های شوم دشمنان اسلام برنامه ریزی کرد.

 وی اضافه کرد: از تمام ظرفیت و امکانات موجود باید برای ترویج فرهنگ اهل بیت در جامعه استفاده کرد چرا که در صورت تحقق این مهم بسیاری از مشکلات جوامع بشری رفع می شود.

 

کد خبر 2896559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha