پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۴۱

در گفتگو با مهر اعلام شد:

وضعیت اسکان طلاب در سال تحصیلی جدید/ زمان ثبت نام متقاضیان

وضعیت اسکان طلاب در سال تحصیلی جدید/ زمان ثبت نام متقاضیان

معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه استان قم گفت: بیش از ۱۰ هزار طلبه در سطح یک و دو در مدارس علمیه و خوابگاهی اسکان می‌یابند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با آغاز سال تحصیلی جدید حوزه علمیه استان قم بیش از ۸ هزار طلبه سطح یک در مدارس علمیه اسکان داده می‌شوند.

وی گفت: طلاب سطح یک پس از اتمام پایه ششم از مدارس آموزشی فارغ التحصیل و تا پایه دهم وارد مدارس خوابگاهی می‌شوند.

معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه استان قم ظرفیت اسکان مدارس خوابگاهی سطح دو را حدود دو هزار نفر اعلام کرد و گفت: سالانه هزار نفر در مدارس خوابگاهی جابجا می‌شوند.

حجت‌الاسلام سعیدی از آغاز ثبت نام مرحله دوم اسكان در مدارس سطح دو خبر داد و اظهار کرد: ثبت نام متقاضیان فقط از طريق سامانه نجما صورت مي‌پذيرد و طلاب متقاضی حجره تا ۱۵ شهریور فرصت دارند در این سامانه ثبت نام کنند.

وی با اشاره به آماده سازی بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی برای اسکان طلاب متاهل گفت: این واحدها در مجتمع‌های مسکونی مهدیه، کوثر، فاطمیه و آیت‌الله سیستانی ایجاد شده و ثبت نام متقاضیان در زمان دیگری انجام می‌شود.

به گفته وی برای هر دوره اسکان طلاب متاهل بیش از ۳ هزار نفر ثبت نام می‌کنند و در نوبت قرار می‌گیرند و پس از بررسی شرایط آنها بر اساس آئین نامه شورای معاونان، اعلام نظر می‌شود.

کد خبر 2900080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha