پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۴:۳۹

جزئیاتی از انتخاب سرمربی فوتسال؛

تفویض اختیار هیات رئیسه به کفاشیان/ خسوس باز هم گزینه شد!

تفویض اختیار هیات رئیسه به کفاشیان/ خسوس باز هم گزینه شد!

با کم شدن شانس وحید شمسایی برای حضور در تیم ملی فوتسال ایران، «خسوس کاندلاس» سرمربی پیشین این تیم باز هم به عنوان گزینه سرمربیگری مطرح شد!

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتسال ایران چندین ماه است که بلاتکلیفی بی سابقه‌ای را تجربه می‌کند و انتخاب سرمربی جدید این تیم مدام «امروز و فردا» می‌شود. در حالی که قرار بود هیات رئیسه فدراسیون فوتبال امروز چهارشنبه درباره سرمربی جدید تیم ملی تصمیم‌گیری و وحید شمسایی را انتخاب کند، در نهایت به خاطر اختلاف نظر اعضا بر سر معرفی شمسایی، معرفی سکاندار جدید تیم ایران بازهم به تعویق افتاد.

بعضی از اعضای هیات رئیسه تاکید دارند که سرمربیگری تیم ملی برای شمسایی زود است و ممکن است این مربی به سرنوشت علی دایی در تیم ملی دچار شود. علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال اعتقاد دارد سال آینده بهترین فرصت شروع فعالیت شمسایی در تیم ملی است چرا که وی فرصت کافی دارد و می‌تواند با یک قرارداد بلندمدت، از حواشی و فشارها در امان بماند.

از سوی دیگر سیدرضا افتخاری رئیس کمیته فوتسال تاکید دارد که شمسایی در حال حاضر بهترین گزینه برای تیم ملی است و حتی فعالیت همزمان او در تیم تاسیسات و تیم ملی مشکلی ندارد. افتخاری که در جلسه امروز هیات رئیسه حضور داشت، این موضوع را در جمع اعضا مطرح کرد ولی توضیحاتش قانع کننده نبود.

نکته عجیب اینکه نام «خسوس کاندلاس» مجددا برای ادامه همکاری در تیم ملی فوتسال به میان آمد و مقرر شد تا دوباره با این مربی مذاکره شود تا بلکه بتوانند او را برای نشستن روی نیمکت تیم ملی در جام ملتهای آسیا راضی کنند! این برای چندمین بار است که فدراسیون فوتبال با وجود تاکید بر قطع همکاری با خسوس کاندلاس، دوباره برای نیمکت تیم ملی به سراغش می‌روند!

حسین شمس و ناصر صالح هم دو مربی دیگری بودند که نامشان در جلسه هیات رئیسه مطرح شد ولی حاضران در جلسه تمایل زیادی به همکاری این دو مربی در تیم ملی فوتسال نشان ندادند. در نهایت مسئولیت انتخاب سرمربی تیم ملی به علی کفاشیان تفویض شد تا رئیس فدراسیون فوتبال در روزهای آینده با گزینه موردنظر فدراسیون مذاکره و او را معرفی کند.

کد خبر 2902213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha