۲۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۲۴

مدیر کل صدا و سیمای ایلام:

ترویج کمک به نیازمندان از اولویت‌های صداوسیمای ایلام است

ترویج کمک به نیازمندان از اولویت‌های صداوسیمای ایلام است

ایلام - مدیر کل صدا و سیمای استان ایلام گفت: ترویج مقوله کمک به نیازمندان در صدا و سیمای ایلام یک اولویت است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای ایلام، علیرضا شیروی در نشست با مسئولان کمیته امداد ایلام گفت: رسانه استانی درصدد است تا با فرهنگ سازی در این حوزه مقوله کمک به نیازمندان و فقرا به امری همگانی در جامعه تبدیل شود.

وی برنامه سازی در راستای کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه را از مهمترین اولویت برنامه سازی در رسانه استانی دانست و برآمادگی لازم برای تهیه و تولید ویژه برنامه های رادیویی و تلویزیونی و پوشش خبری جشن عاطفه ها در روزهای ۲۶ و ۲۷ ماه جاری و در آستانه بازگشایی مدارس خبر داد.

مدیر کل کمیته امداد امام(ره) استان ایلام نیز در این نشست با تقدیر از خدمات و تلاش شبانه روزی رسانه استانی در ترویج فرهنگ کمک به نیازمندان گفت: صدا و سیما نقش تعیین کننده و تاثیر گذاری در زمینه فرهنگ سازی مناسبت های مختلف نظیر جشن عاطفه ها، جشن نیکوکاری و امورات نیکوکارانه دیگر و در مشارکت بالای مردم دارد.

در این نشست که در صدا و سیمای مرکز ایلام تشکیل شد درباره نقش رسانه در ترویج مبانی اصیل اسلامی، اهمیت جایگاه رسانه در تبیین و ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری و ترویج زکات و کمک به نیازمندان بحث و تبادل نظر شد.

کد خبر 2913179

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha