به گزارش خبرنگار مهر، عباس باقری بعدازظهر دوشنبه در همایش آشنایی کارگزاران بیمه روستایی با قوانین در چالوس، بابیان اینکه ششمیلیون خانوار در سطح کشور باید تحت پوشش قرار گیرند گفت: از این تعداد با تلاش همکاران تاکنون یکمیلیون و ۳۵۰ هزار نفر را توانستیم بیمه کنیم.
وی با اشاره به مفهوم تأمین اجتماعی گفت: ما به دنبال حمایت اولیه نیستیم بلکه به دنبال پیشگیری هستیم و اگر خدماتی صورت میگیرد درجهت کرامت انسانی است.
باقری دربخشی از سخنان خود با اشاره به چشماندازه ۲۰ ساله تصریح کرد: در چشمانداز ۲۰ ساله، بیمه اجتماعی یکی از عوامل توسعهیافتگی کشور است.
مدیرکل وصول حق بیمه و حسابهای انفرادی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: هر شخص بیمهشده از مزایای ۱۰ درصد یارانهای که دولت برداخت میکند برخوردار میشود.
مدیرکل وصول حق بیمه و حسابهای انفرادی کل کشور با بیان اینکه این صندوق درسال ۸۴ با شعار پایان ۴۰ سال انتظار دوباره شروع به فعالیت کرد با اشاره به قوانین تصویبشده گفت: اجرای این قوانین بر عهده تأمین اجتماعی بود ولی مشکلی که در پراکندگی روستاها وجود داشت باعث شد صندوق نتواند بهدرستی شکل گیرد.
وی با اشاره به اینکه موضوع و شغل کارگزاری از صندوق کلید خورده است افزود: توانستیم بعد از ۵۰ سال با کمک سه هزار و ۵۰۰ کارگزار که از منتخبین مردم هستند این نهاد را گسترش دهیم.
مدیر صندوق بیمه عشایری و روستایی مازندران گفت: دراستان ۴۶۱ هزار نفر مشمول خدمات بیمه روستایی و عشایری هستند.
علی قمی گفت: اصلیترین شعار دولت طرح تحول سلامت است که باید بتوانیم در راستای این طرح موازین این صندوق را بهدرستی برای مردم مشخص کنیم.
وی از کارگزاران بیمه بهعنوان سفیران جامعه هدف بیمه عشایری و روستای برای شناخت بهتردرکشور یادکرد و گفت: در ۱۰ سال قبل حدود ۵۷ هزار نفر بیمهشده بودند که در این مدت با تلاش بیشتر کارگزاران توانستیم این رقم را به هزار نفر دیگر افزایش دهیم ولی جای کار بیشتر است.
قمی با اشاره به مزایای این طرح در روستاهای زیر ۲۰ هزار نفر در حال اجراست گفت: این امر باعث افزایش امید به زندگی افراد میشود و سیمای روستا را شادتر میکند.
نظر شما